Nyttårsfeiring i majestetiske Rondane

«….ved midnatt ønsker vi det nye året velkommen med et glass bobler!»

Avreisedato: 29. desember 2022 | 4 dager | Turpris: 6190

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Bussreiser

Stemningsfull nyttårsfeiring i Rondane!

Blir du vinner av vår nyttårsquiz?

Bli med og opplev Rondane i vakker vinterdrakt. Vi bor på Rondablikk Høyfjellshotell og har fantastisk utsikt over fjellpanoramaet i Rondane nasjonalpark, med fjelltopper som strekker seg mer enn 2000 meter over havet. Vi koser oss i hyggelige omgivelser, og drar tusen år tilbake i tid på Dale-Gudbrands Gard, samles for felles nyttårsquiz, kan dra på stemningsfull kanefart eller hva med å ta seg en skitur?

 

 Tilbake til reiseoversikt

Stemningsfull nyttårsfeiring i Rondane

Flere spennende utflukter inkludert!

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 6190
Sted: Norge, Rondane
Avreisedato: 29. desember 2022
Avreisested: Kristiansand
Hjemreisedato: 01. januar 2023

Program

Torsdag: Hjem – Rondane Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 til Oslo. Herfra videre opp til Eidsvoll, langs Mjøsa forbi Lillehammer og opp gjennom Gudbrandsdalen frem til Kvam hvor vi svinger av veien og kjører opp til Hotel Rondablikk som ligger med fantastisk utsikt over Rondane. Her skal vi bo i 3 netter, og samles til felles middag.

Fredag og lørdag: Rondane Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag. Den første dagen drar vi ned i dalen, på besøk til Dale-Gudbrands Gard. Denne gården på Hundorp var herresete og har siden vikingtiden vært samlingssted for mektige møter og store begivenheter. Vi får med oss en historieforteller som bl.a. forteller om møtet mellom Olav den Hellige og Dale-Gudbrand som skjedde her i 1021, og om pilgrimsleden til Nidaros som går like ved. Vi besøker også Ringebu stavkirke som er en kulturperle med historie fra 1200-tallet, og det er imponerende å se både inn- og utsiden og tenke på at det er over 800 år siden den ble bygget. Vi har også inkludert felles lunsj, før vi drar opp til Rondablikk igjen. Den andre dagen er det Nyttårsaften og vi tar det med ro på hotellet. Vi samles til felles Nyttårsquiz, og har også inkludert felles lunsj denne dagen. Om kvelden er det nyttårsmiddag inkludert 1 glass valgfritt drikke. Ved midnatt ønsker vi det nye året velkommen med et glass bobler, før vi tar kvelden i 2023. Det er også mulig å bli med på kanefart (mot tillegg).

Søndag: Rondane – hjem Vi tar det litt med ro om morgenen og spiser frokost i fred og ro før vi tar plass i bussen og setter kursen hjemover. Vi kjører forbi Lillehammer og Biri og videre langs Mjøsa til Gjøvik. Herfra fortsetter vi forbi Gran langs riksvei 4 til Oslo, og setter herfra kurs langs E-18 tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All busstransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*2 middager
*1 nyttårsmiddag inkludert 1 drikke
*1 glass bobler midnatt nyttårsaften
*2 lunsjer
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 050,-
*Kanefart kr. 500,- per person (må forhåndsbestilles)