Nyttårsfeiring i Spania

«Nyttårsaften er det det eget nyttårsarrangement og middag på hotellet som vi bor»

Avreisedato: 28. desember 2023 | 8 dager | Turpris: 13190

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Bli med til Spania og feire Nyttår!

Vi hygger oss på eget nyttårsarrangement på hotellet

Bli med oss til Spania og feir nyttår i varmere strøk. Selv om det ikke er sommertemperaturer langs Middelhavet på denn årstidene, er dagene mye lengre og lysere, og temperaturene er behagelige for oss nordboere. Vi bor midt i sentrum av feriebyen Salou på Costa Dorada, som har en kyststrekning på 216 kilometer langs Middelhavet, og har lange strender og små, koselige bukter. Vi skal slappe av og kose oss, men vi har også inkludert 2 utfluktsdager til koselige Montserrat, og verdensmetropolen Barcelona som er pyntet til jule- og nyttårsfeiring.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Nyttårsfeiring med lange lyse dager i Spania

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 13190
Sted: Spania, Costa Dorada, Salou
Avreisedato: 28. desember 2023
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 04. januar 2024

Program

Torsdag: Hjem – Salou Bussen starter fra Kristiansand, og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo og videre til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Barcelona, avgang kl.16,30. Etter 3 timer lander vi i Barcelona, og tar plass i bussen som tar oss med den siste drøye timen sørover langs Costa Dorada til Salou, hvor vi skal bo 7 netter på 4R Casablanca Playa Hotel som ligger med utsikt over havet. Hotellet ligger i turistsentrum og det er fult av barer, restauranter og butikker rundt hotellet. Noen stikkord om hotellet er hage med utskikt mot havet, restaurant, alle rom har balkong og det er gratis wifi på hotellet.

Fredag – onsdag: I Salou Vi har inkludert frokost og middag hver dag (ingen middag ankomstdagen pga sen ankomst). Den ene dagen skal vi på utflukt til Montserrat. Vi kjører inn i landet til fjellet Montserrat, hvor vi skal besøke fjellandsbyen med samme navn. Her har vi en fantastisk utsikt over områdene rundt, og finner en liten landsby med et benediktinerkloster som ble grunnlagt i år 1025. Her skal vi også besøke katedralen som har en kjent utskjæring av den sorte madonna fra 1200-tallet. Etter besøket her returnerer vi til kysten og Salou. En annen dag skal vi på utflukt til verdensmetropolen Barcelona. Her får vi med oss vår lokalguide som tar oss med på en guidet rundtur hvor vi får se de mest kjente severdighetene som Sagrada Familia (utenfra), og gamlebyen Barri Gotic. Etter en interessant rundtur får vi tid på egenhånd til å se oss rundt, spise en god tapaslunsj og kose oss med noe godt å drikke før vi returnerer til Salou. Nyttårsaften er det det eget nyttårsarrangement og middag på hotellet som vi bor. Ellers får vi dager fri til å slappe og utforske nærområdene på egenhånd.

Torsdag: Salou – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi pakker i bussen og kjører til flyplassen i Barcelona. Her sjekker vi inn flyet til Oslo, avgang kl.12,15. Etter 3 timer lander vi på Gardermoen, og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*5 middager
*1 nyttårsmiddag
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 3 430,-
*Rom med utsikt direkte mot havet kr. 975,- (per rom)