Nyttårsfeiring i Warszawa

Polens hovedstad byr på historie, sjarm og flotte severdigheter!

Avreisedato: 29. desember 2019 | 4 dager | Turpris: 5290

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Opplev nyttårsaften i Polens hovedstad!

4-retters middag med drikke inkludert på nyttårsfeiring i Warszava

Warszawa har kommet seg langt bort fra den grå sovjetiske sementjungelen fra etterkrigstiden. Det historiske bysentrum, som nesten ble komplett ødelagt under den andre verdenskrigen har gjenoppstått og fått tilbake sin skjønnhet takket være restaurering over flere år. Gamlebyen ligger langs Wisla-elven, og er en av Øst-Europas kulturelle høydepunkter. Warszava passer for deg med interesser for fantastiske slott, gallerier, severdigheter og opplevelser rundt ethvert hjørne. Under vårt opphold kan vi få med oss en fantastisk nyttårskonsert, med det polske nasjonal orkesteret – Warszawa Filharmonikerne. I tillegg skal vi nyte en 4-retters middag med drikke inkludert på nyttårsfeiring i Warszava! Bli med til Polens hovedstad når vi feirer det nye året!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev nyttårskonsert (mot tillegg)

Koselig nyttårsfeiring med drikke inkludert

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 5290
Sted: Polen, Warszawa
Avreisedato: 29. desember 2019
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 01. januar 2020

Program

Søndag: Hjem – Warszawa Bussen starter fra Kristiansand om ettermiddagen og tar på deltagere frem til Sandefjord Lufthavn Torp. Her sjekker vi inn på flyet til Warszawa med avgang kl.21,05. Flyturen tar knappe 2 timer, og ved ankomst til Polen blir vi hentet med buss som tar oss med inn til byen. Her sjekker vi inn for 3 overnattinger på vårt hotell midt i sentrum.

Mandag og tirsdag: I Warszawa Frokost og middag inkludert hver dag. Den første dagen får vi med oss guide og buss, og blir tatt med på en 3 timers rundtur. Vi får bl.a. se gamlebyen med sine brostensgater og fargerike hus som står på UNESCOs liste over verneverdige steder. Vi får også se Det Kongelige Slott – tidligere hjem for Polens konger, et fantastisk landemerke beliggende kun kort avstand fra Gamlebyen (utenfra – ikke inngang). Vi samles til felles middag om kvelden. Nyttårsaften har vi satt av hele dagen til avslapning og hygge. Julemarkedet foregår fortsatt, kulturpalasset med fantastisk utsikt over byen ligger like ved hotellet, og shoppingmulighetene er gode med masse butikker på alle kanter. Om ettermiddagen/tidlig kveld er det mulig for de som ønsker det å bli med på nyttårskonsert med det polske nasjonal orkesteret – Warszawa Filharmonikerne (mot tillegg). Etter konserten samles alle til felles middag på restaurant i byen hvor vi blir servert en 4-retters nyttårsmiddag med tilhørende drikke. Ved midnatt beveger vi oss ut i byen for å se på fyrverkeri samt få med oss den lokale feiringen.

Onsdag: Warszawa – hjem Frokost på hotellet, før vi får store deler av dagen fri i Warszawa. Om ettermiddagen blir vi hentet av buss som tar oss med til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Torp, avgang kl.18,40. Etter knappe 2 timer er vi tilbake i Norge og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningsteder.

NB! På denne turen er det inkludert 1 koffert på 10kg til å sjekke inn per person. I tillegg kan alle ha med seg 1 liten håndbagasje innenfor målene 40x30x20cm. Trenger man oppgradert innsjekket bagasje må det betales ekstra (se tillegg).

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*2 middager
*Guiding i Warszawa
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 825,-
*Nyttårskonsert kr. 500,- (begrenset antall)
*Oppgradert koffert kr. 500,- (oppgradering fra 10kg til 20kg totalt for tur/retur)