Nyttårsfeiring på herregårdshotell i Polen

«Nyttårsaften har vi inkludert en 3-retters middag inkludert 2 valgfrie drikke»

Avreisedato: 29. desember 2023 | 4 dager | Turpris: 7990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

En sosial og hyggelig nyttårsfeiring

Vi bor på et hyggelig herregårsdhotell

Bli med oss til Polen hvor vi skal bo på et hyggelig herregårdshotell under oppholdet. Hotellet har også en liten Spa- og wellness-avdeling. Under oppholdet skal vi besøke den flotte byen Krakow, hvor vi får se den sjarmerende og julepyntede byen, og vi skal besøke en lokal vingård hvor vi skal få høre om produksjonen. Nyttårsaften samles vi først til hyggelig nyttårsmiddag, før vi møtes ved midnatt for å hilse det nye året velkommen.

 

Tilbake til reiseoversikt

Opplev en sosial og hyggelig nyttårsfeiring

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 7990
Sted: Polen
Avreisedato: 29. desember 2023
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 01. januar 2024

Program

29. desember: Hjem – Polen Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 mot Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på flyet til Krakow, avgang kl.08,20. Etter knappe 2 timer lander vi i Polen og tar plass i bussen som tar oss den siste lille timen til Oswiecim hvor vi skal bo på herregårdshotellet Hotel Galicja Wellnes & Spa alle 3 nettene. Vi får ettermiddagstimene fri før vi samles til middag.

30. og 31. desember: I Polen Vi har frokost og middag inkludert hver dag. Den ene dagen drar vi inn til Krakow. Her finner vi en utrolig koselig gamleby som står på UNESCOs verdensarvliste. Reiselederen tar oss med inn til torget, og herfra kan vi gå på oppdagelsesferd, sette oss ned på restaurant eller kikke i alle de julepyntede butikkene og gatene. Etter besøket her returnerer vi til hotellet utpå ettermiddagen. Den andre dagen drar vi på formiddagsutflukt til en lokal vingård. Her får vi først litt informasjon om vingården, før vi får prøvesmake de lokalproduserte vinene. Etter besøket her returnerer vi til hotellet og får ettermiddagstimene fri. Nyttårsaften har vi inkludert en 3-retters middag inkludert 2 valgfrie drikke. Vi kan hygge oss i hotellets salonger utover kvelden frem til midnatt når vi hilser 2024 velkommen.

1. januar: Polen – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi pakker i bussen og kjører til Krakow. Her går vi om bord i flyet til Oslo Gardermoen, avgang kl.12,45. Etter knappe 2 timer lander vi i Norge og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*3 middager
*1 nyttårsmiddag med 2 valgfrie drikker
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 990,-