Pasjonsspillet i Oberammergau med Tyrol

Pasjonsspillet og eventyrlige Tyrol sommeren 2020 – 06 august

Avreisedato: 06. august 2020 | 5 dager | Turpris: 9995

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Opplev det unike pasjonsspillet og vakre Tyrol i 2020

Pasjonsspillet 2020 blir en fantastisk fest for både øyne og ører!

Er det noe man bør få med seg minst en gang i livet så er det dette! Pasjonsspillet er en unik opplevelse som utspiller seg i den lille tyske byen Oberammergau. Nærmest alle innbyggerne i Oberammergau er med på fremførelsen av stykket om Jesus sin lidelseshistorie. Den spesielle begivenheten tar plass kun hvert tiende år, en tradisjon som går tilbake nesten 400 år… 

Vi bor ca 1,5 time fra Oberammergau i den vakre østerrikske alpebyen Tarrenz.  I Tyrol er vi omgitt av blomsterenger og uendelig høye alpetopper på alle kanter!  Vi skal utforske alpelandskapet på flotte utflukter og får også god tid på egenhånd. Bli med på tiårets største begivenhet neste sommer!

 

 

© Passion Play Oberammergau 2020

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Benytt muligheten, bare hvert 10. år!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9995
Sted: Østerrike, Tarrenz
Avreisedato: 06. august 2020
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 10. august 2020

Program

Torsdag: Hjem – Tarrenz Dere har fremmøte på Gardermoen på egenhånd. Her møter dere reiselederen og de andre deltager, og sjekker vi inn på direkteflyet til München, avgang kl.17,40. Etter et par timer lander vi Bayerns hovedstad og tar plass i bussen som skal ta oss det siste stykket frem til vakkert alpelandskap i Østerrike og byen Tarrenz, hvor vi skal bo i 4 netter på vårt hotell.

Fredag, lørdag og søndag: Tarrenz Vi har frokost inkludert hver dag, og middag alle kvelder (ikke ankomstdagen pga sen ankomst). En dag under oppholdet drar vi fra hotellet om formiddagen og kjører til den lille byen Ettal, hvor de som ønsker det kan besøke den vakre klosterkirken. Vi anbefaler også å kjøpe med seg en flaske klosterlikør hjem. Her spiser vi lunsj på egenhånd i en av restaurantene som finnes her. Etter besøket kjører vi til Oberammergau hvor vi skal få oppleve turens høydepunkt – Pasjonsspillet som bare foregår hvert 10. år, og hvor over halvparten av landsbyens innbyggere er med. Spillet har en historie som går tilbake til år 1634 og har siden blitt satt opp hvert 10. år. Spillet er en fest for øye og ører med stort levende kor, imponerende kulisser og mange skuespillere. Vi blir tatt med på en reise fra Jesus ankomst til Jerusalem frem til døden på korset, og oppstandelsen. Spillet varer i 5 timer, men det er en 3 timers pause i midten hvor vi har inkludert dagens middag. Vi returnerer til hotellet utpå kvelden. En annen dag har vi inkludert utflukt til noe av det beste som Tyrol har å tilby sine besøkende. Vi starter dagen med å kjøre inn den vakre Øtztal forbi det kjente vintersportstedet Sølden og vi får panoramautsikt over fjellene Banker Kirchenkogen og  Schermerspitze før vi passerer grensen til Italia. Her kjører vi Val di Mezzo frem til Stertzing, og videre over det imponerende Brennerpasset frem til Innsbruck. Her får vi med oss lokalguide som forteller oss den interessante historien som byen har å tilby med bl.a. Goldenes Dachl. Vi returnerer tilbake til Tarrenz hvor vi er tilbake utpå sen ettermiddag. En dag har vi hele dagen fri i Tarrenz. Vi slapper av, kan ta oss en tur ut i den vakre naturen til fots, eller dra på utflukt i nærområdet – mulighetene er mange.

Mandag: Tarrenz – hjem Vi spiser en tidlig frokost på hotellet, før vi blir hentet med buss som tar oss med de drøye 2 timene til flyplassen i München. Her går vi om bord i direkteflyet tilbake til Oslo, avgang kl.09,45. Etter 2 timer lander vi tilbake i Norge og tar farvel med de andre deltagerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*3 middager
*Billetter til pasjonsspillet i Oberammergau
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (begrenset antall)