Pasjonsspillet i Oberammergau med Tyrol

Pasjonsspillet og eventyrlige Tyrol sommeren 2020 – 27 aug

Avreisedato: 27. august 2020 | 5 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Opplev det unike pasjonsspillet og vakre Tyrol i 2020

Pasjonsspillet 2020 blir en fantastisk fest for både øyne og ører!

Er det noe man bør få med seg minst en gang i livet så er det dette! Pasjonsspillet er en unik opplevelse som utspiller seg i den lille tyske byen Oberammergau. Nærmest alle innbyggerne i Oberammergau er med på fremførelsen av stykket om Jesus sin lidelseshistorie. Den spesielle begivenheten tar plass kun hvert tiende år, en tradisjon som går tilbake nesten 400 år… 

Vi bor en drøy time fra Oberammergau i den vakre alpeidyllen Tarrenz.  I Tyrol er vi omgitt av blomsterenger og uendelig høye alpetopper på alle kanter!  Vi skal utforske alpelandskapet på flotte utflukter og får også god tid på egenhånd. Bli med på tiårets største begivenhet neste sommer!

© Passion Play Oberammergau 2020

 

 Tilbake til reiseoversikt

Norges billigste?

Opplev pasjonsspillet i Oberammergau

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Østerrike, Tarrenz
Avreisedato: 27. august 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 31. august 2020

Program

Torsdag: Hjem – Tarrenz Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Munchen, avgang kl.17,40. Etter et par timer lander vi Bayerns hovedstad og tar plass i bussen som skal ta oss det siste stykket frem til det vakkert alpelandskapet i Østerrike og byen Tarrenz. Her skal vi skal bo i 4 netter på vårt hotell. Ved ankomst får vi servert en enkel/kald sen middag.

Fredag, lørdag og søndag: Tarrenz Vi har frokost og middag inkludert alle dager. En dag under oppholdet drar vi fra hotellet om formiddagen og kjører til den lille byen Ettal, hvor de som ønsker det kan besøke den vakre klosterkirken. Her spiser vi lunsjpakker som vi får med oss fra hotellet, de som ønsker det kan også besøke den flotte klosterkirken som finnes her. Hva med å kjøpe med seg en flaske kosterlikør hjem?? Etter besøket kjører vi til Oberammergau hvor vi skal få oppleve turens høydepunkt – Pasjonsspillet som bare foregår hvert 10. år, og hvor over halvparten av landsbyens innbyggere er med. Spillet har en historie som går tilbake til år 1634 og har siden blitt satt opp hvert 10. år. Spillet er en fest for øye og ører med stort levende kor, imponerende kulisser og mange skuespillere. Vi blir tatt med på en reise fra Jesus ankomst til Jerusalem frem til døden på korset, og oppstandelsen. Spillet varer i 5 timer, men det er en 3 timers pause i midten hvor vi har inkludert dagens middag. Vi returnerer til hotellet utpå kvelden. En annen dag har vi inkludert utflukt til noe av det beste som Tyrol har å tilby sine besøkende. Vi starter dagen med å kjøre inn den vakre Øtztal forbi det kjente vintersportstedet Sølden og vi får panoramautsikt over fjellene Banker Kirchenkogen og  Schermerspitze før vi passerer grensen til Italia. Her kjører vi Val di Mezzo frem til Stertzing, og videre over det imponerende Brennerpasset frem til Innsbruck. Her får vi med oss lokalguide som forteller oss den interessante historien som byen har å tilby med bl.a. Goldenes Dachl. Vi returnerer tilbake til Tarrenz hvor vi er tilbake utpå sen ettermiddag. En dag har vi hele dagen fri i Tarrenz. Vi slapper av, kan ta oss en tur ut i den vakre naturen til fots, eller dra på utflukt i nærområdet – mulighetene er mange.

Mandag: Tarrenz – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med de drøye 2 timene til flyplassen i Munchen. Her går vi om bord i direkteflyet tilbake til Oslo, avgang kl.12,35. Etter 2 timer lander vi tilbake i Norge og tar plass i bussen som tar oss de siste milene hjemover tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*1 lunsjpakke
*4 middager
*Billetter til pasjonsspillet i Oberammergau
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 800,-