Pasjonsspillet i Oberammergau med Tyrol

Pasjonsspillet og eventyrlige Tyrol sommeren 2022 – 16 aug

Avreisedato: 16. august 2022 | 5 dager | Turpris: 12990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Opplev det unike pasjonsspillet og vakre Tyrol i 2022

Passion Play 2022 blir en fantastisk fest for både øyne og ører!

Er det noe man bør få med seg minst en gang i livet så er det dette! Pasjonsspillet er en unik opplevelse som utspiller seg i den lille tyske byen Oberammergau. Halvparten av innbyggerne i Oberammergau er med på fremførelsen av stykket om Jesus sin lidelseshistorie. Den spesielle begivenheten tar plass kun hvert tiende år, en tradisjon som går tilbake nesten 400 år… 

I Tyrol er vi omgitt av blomsterenger og uendelig høye alpetopper på alle kanter!  Vi skal utforske alpelandskapet på flotte utflukter og får også god tid på egenhånd. Bli med på tiårets største begivenhet neste sommer!

Les mer om pasjonsspillet her.

 Tilbake til reiseoversikt

Norges billigste?

Opplev pasjonsspillet i Oberammergau

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 12990
Sted: Østerrike, Kitzbühel
Avreisedato: 16. august 2022
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 20. august 2022

Program

Tirsdag: Hjem – Kitzbühel Bussen starter fra Kristiansand tidlig om morgenen og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til München, avgang kl.11,25. Etter et par timer lander vi Bayerns hovedstad og tar plass i bussen som skal ta oss det siste stykket frem til det vakre alpelandskapet i Østerrike og byen Kitzbühel. Her skal vi bo i 3 netter på vårt hotell, og vi kan nyte utsikten over alpelandskapet, og for de som ønsker det så er det mulig å ta kabelbanen opp til berømte Hahnenkamm. Vi samles til felles middag om kvelden.

Onsdag og torsdag: I Kitzbühel Vi har frokost og middag inkludert hver dag. En dag drar vi på utflukt til en av Europas mest imponerende fjelloverganger og Østerrikes høyeste passovergang. For mange er dette turens høydepunkt med en naturopplevelse som er vanskelig å beskrive. Vi stopper i landsbyen Heiligenblut som har en vakker beliggenhet, og en helt spesiell historie. Kirken med det slanke, hvite spiret foran bergkjempen Grossglockner, som strekker seg 3797 meter til værs, sies å være et av de mest fotograferte motiv i verden. Den andre dagen drar vi på tur til Rattenberg og Innsbruck. Vi stopper først i Rattenberg som er en av Østerrikes minste byer med et utrolig sjarmerende historisk sentrum. Herfra fortsetter vi til Innsbruck hvor vi får med oss lokalguide som forteller oss den interessante historien som byen har å tilby med bl.a. Goldenes Dachl. Vi får også litt fritid på egenhånd før vi returnerer til Kitzbühel.

Fredag: Kitzbühel – Oberammergau Vi spiser frokost på hotellet før vi pakker i bussen og kjører til den lille byen Ettal. Her spiser vi lunsj på egenhånd og de som ønsker det kan også besøke den flotte klosterkirken som finnes her. Hva med å kjøpe med seg en flaske kosterlikør hjem?? Etter besøket her kjører vi til Oberammergau hvor vi skal få oppleve turens høydepunkt – Pasjonsspillet som bare foregår hvert 10. år, og hvor over halvparten av landsbyens innbyggere er med. Spillet har en historie som går tilbake til år 1634 og har siden blitt satt opp hvert 10. år. Spillet er en fest for øye og ører med stort levende kor, imponerende kulisser og mange skuespillere. Vi blir tatt med på en reise fra Jesus ankomst til Jerusalem frem til døden på korset, og oppstandelsen. Spillet varer i 5 timer, men det er en 3 timers pause i midten hvor vi har inkludert dagens middag. Denne natten bor vi like i nærheten av Oberammergau.

Lørdag: Oberammergau – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til Alpsee Hohenschwangau hvor vi får en flott utsikt opp mot Schloss Neuschwanstein som var inspirasjonen til Disneys fantasislott. Etter en liten pause her kjører vi de siste timene til flyplassen i München. Her går vi om bord i direkteflyet tilbake til Oslo, avgang kl.15,40. Etter 2 timer lander vi i Norge og tar plass i bussen som tar oss de siste milene hjemover tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*4 middager
*Billett til pasjonsspillet i Oberammergau
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 600,-