Pasjonsspillet i Oberammergau med Tyrol

Pasjonsspillet og eventyrlige Tyrol sommeren 2020 – 31 mai

Avreisedato: 31. mai 2020 | 5 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Opplev det unike pasjonsspillet og vakre Tyrol i 2020

Pasjonsspillet 2020 blir en fantastisk fest for både øyne og ører!

Obs: denne turen er utsolgt! 

Er det noe man bør få med seg minst en gang i livet så er det dette! Pasjonsspillet er en unik opplevelse som utspiller seg i den lille tyske byen Oberammergau. Nærmest alle innbyggerne i Oberammergau er med på fremførelsen av stykket om Jesus sin lidelseshistorie. Den spesielle begivenheten tar plass kun hvert tiende år, en tradisjon som går tilbake nesten 400 år… 

Vi bor en drøy time fra Oberammergau i den vakre østerrikske alpebyen Lermoos.  I Tyrol er vi omgitt av blomsterenger og uendelig høye alpetopper på alle kanter!  Vi skal utforske alpelandskapet på flotte utflukter og får også god tid på egenhånd. Bli med på tiårets største begivenhet neste sommer!

 

 

© Passion Play Oberammergau 2020

 

 Tilbake til reiseoversikt

Norges billigste?

Opplev pasjonsspillet i Oberammergau

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Østerrike, Lermoos
Avreisedato: 31. mai 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 04. juni 2020

Program

Søndag: Hjem – Lermoos Bussen starter tidlig om morgenen fra Kristiansand og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Munchen, avgang kl.11,50. Etter et par timer lander vi Bayerns hovedstad og tar plass i bussen som skal ta oss det siste stykket frem til det vakkert alpelandskapet i Østerrike og byen Lermoos. Underveis stopper vi ved Alpsee Hohenschwangau hvor vi får en flott utsikt opp mot Schloss Neuschwanstein som var inspirasjonen til Disneys fantasislott. Etter en liten pause her kjører vi den siste halvtimen frem til Lermoos hvor vi skal bo i 4 netter. Fra hotellet kan vi nyte utsikten over alpelandskapet, vi har også en fantastisk utsikt til Zugspitze, Tysklands høyeste fjell. Vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag, tirsdag og onsdag: Lermoos Vi har frokost og middag inkludert hver dag. En dag under oppholdet drar vi fra hotellet om formiddagen og kjører til den lille byen Ettal. Her spiser vi lunsjpakker som vi får med oss fra hotellet, de som ønsker det kan også besøke den flotte klosterkirken som finnes her. Hva med å kjøpe med seg en flaske kosterlikør hjem?? Etter besøket her kjører vi til Oberammergau hvor vi skal få oppleve turens høydepunkt – Pasjonsspillet som bare foregår hvert 10. år, og hvor over halvparten av landsbyens innbyggere er med. Spillet har en historie som går tilbake til år 1634 og har siden blitt satt opp hvert 10. år. Spillet er en fest for øye og ører med stort levende kor, imponerende kulisser og mange skuespillere. Vi blir tatt med på en reise fra Jesus ankomst til Jerusalem frem til døden på korset, og oppstandelsen. Spillet varer i 5 timer, men det er en 3 timers pause i midten hvor vi har inkludert dagens middag. Vi returnerer til hotellet utpå kvelden. En annen dag har vi inkludert utflukt til noe av det beste som Tyrol har å tilby sine besøkende. Vi starter dagen med å kjøre over den fantastiske fjellovergangen Fernpass hvor vi har utsikt over vakkert alpelandskap på alle kanter. Herfra fortsetter vi ned i dalen frem til Innsbruck. Her får vi med oss lokalguide som forteller oss den interessante historien som byen har å tilby med bl.a. Goldenes Dachl. Vi får også tid til å spise lunsj på egenhånd her før vi kjører inn i Alpene igjen forbi Seefeld, Mittenwald og Garmish Partenkirchen tilbake til Lermoos hvor vi er tilbake utpå sen ettermiddag. En av dagene har vi helt fri i Lermoos. Vi slapper av, kan ta en dukkert i hotellets basseng, ta taubanen opp til Grubigalm 1720 m.o.h,  eller vi kan ta oss en tur ut i den vakre naturen til fots – mulighetene er mange.

Torsdag: Lermoos – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med de drøye 2 timene til flyplassen i Munchen. Her går vi om bord i direkteflyet tilbake til Oslo, avgang kl.15,55. Etter 2 timer lander vi tilbake i Norge og tar plass i bussen som tar oss de siste milene hjemover tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*1 lunsjpakke
*4 middager
*Billetter til pasjonsspillet i Oberammergau
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 800,-