Påskecruise i Middelhavet

Opplev middelhavet med fantastiske Costa Smeralda denne påsken!

Avreisedato: 03. april 2020 | 9 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Cruisereiser

Påskecruise til vakre byer, strender og historiske perler

Utforsk spennende havner med påskecruise i Middelhavet

Denne påsken kan du nyte et behagelig cruise i luksuriøse omgivelser på det nye skipet Costa Smeralda! Før avreise med cruiseskipet tilbringer vi én natt i Barcelona og får god tid å utforske storbyen. Dagen etter, på kveldstid, seiler vi ut fra Barcelona på et fantastisk ukescruise i Middelhavet sammen med det nye flaggskipet til Costa Cruises! Opplev historiske byer, dra på oppdagelsesferd på Mallorca, eller hva med en utflukt til Roma- og Cinque Terre? Vi våkner opp til nye spennende havner som venter på å bli utforsket – nærmest hver dag! Kos deg om bord det splitter nye skipet Costa Smeralda – et skip med respekt for et bærekraftig miljø!

 

 Tilbake til reiseoversikt

7. netters cruise i påskeuken

Spennende havner som Barcelona & La Spezia (Cinque Terre)

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 03. april 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 11. april 2020

Program

Fredag: Hjem – Alessandria Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.13,00. Etter 2 timer lander vi og går videre til Milanoflyet. Etter en ny time lander vi i Italia kl.17,15, og tar plass i bussen som tar oss til den koselige byen Alessandria hvor vi skal bo denne natten. Vi samles til felles middag om kvelden.

Lørdag: Alessandria – Costa Smeralda Vi spiser frokost på hotellet, og får litt fri om formiddagen før vi blir hentet med buss som tar oss med til cruisehavnen i Savona og Costa Smeralda som blir vårt hjem den neste påskeuka. Vi kan gå på oppdagelsesferd om ettermiddagen før vi kaster loss om kvelden. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Lørdag – Lørdag: Om bord på Costa Smeralda Søndag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles? Mandag ankommer vi Barcelona i Spania. Her er det mulig å bli med på en 3 timers guidet rundtur med lokalguide om formiddagen (mot tillegg). Om ettermiddagen kan man spise en god tapas, gå rundt i området Barri Gotic og se på den fantastiske byggverkene, eller besøke Sagrada Familia? Tirsdag ankommer vi Mallorca og Palma by som er «hovedstaden» på Mallorca. Den koselige gamlebyen med sine små gater, og den flotte katedralen er byens høydepunkter. Onsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Torsdag legger vi til kai i Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her er det mulig å bli med reiseleder på utflukt til Roma (mot tillegg), bare gå seg en tur i byen vi legger til, eller vi kan slappe av om bord. Fredag legger vi til kai i La Spezia  – innfallsporten til de 5 små landsbyene Cinque Terre, som ligger vakkert til og klorer seg fast i fjellsidene ned mot Middelhavet. Her kan man dra med lokaltog til Cinque Terre. Om kvelden pakker vi  koffertene og samles til turens siste middag.

Lørdag: Savona – hjem Vi spiser frokost om bord før vi ankommer Savona. Her tar vi farvel til Costa Smeralda, og tar plass i bussen som tar oss med til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på flyet til München, avgang kl.12,25. Etter en time lander vi i Tyskland og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.18,05 og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*1 overnattinger før cruiset
*1 middag og frokost før cruiset
*7 netters cruise med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen
*Service Charge verdi € 70

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 800,-
*Utvendig lugar kr. 2 490,- (per lugar)
*Cove Balkonglugar kr. 3 390,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 4 390,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 800,- (3 timers guiding i Barcelona, samt 8 timers utflukt i Roma – hvorav 4 timer med guide)
*Drikkepakke Piu Gusto kr. 2 100,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke. Ubegrenset drikke (øl/vin/drinker/brus/vann) servert i glass fra barer og restauranter om bord på cruiseskipet)