Påskedager ved Middelhavet på Costa Dorada

«hvor vi skal bo 8 netter på ****Hotel Golden Costa Salou som ligger noen få meter fra La Pineda Beach, og som er et hotell bare for voksne»

Avreisedato: 26. mars 2024 | 9 dager | Turpris: 11990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Nyt late påskedager ved Middelhavet på Costa Dorada

Vi bor på hotell kun for voksne

Bli med oss til Spania og nyt påsken ved Middelhavet på den sørlige delen av Catalunya. Etter en lang vinter kryper nærmer temperaturene seg norske sommertemperaturer på denne tiden. Costa Dorada har en kyststrekning på 216 kilometer langs Middelhavet, og har lange strender og små, koselige bukter. Vi bor i feriebyen Salou, og den nærmeste stranden bare et steinkast unna vårt hotell som er bare for voksne. Vi skal også på spennende utflukter til koselige landsbyer inne i landet, samt historiske byer som Tarragona med sine historiske bygninger fra langt tilbake.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avslappende påske på hotell kun for voksne

Inkludert 3 utfluktsdager

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 11990
Sted: Spania, Costa Dorada
Avreisedato: 26. mars 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 03. april 2024

Program

Tirsdag: Hjem – Salou Bussen starter fra Kristiansand, og tar på deltagere langs E-18 frem til Oslo og videre til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Barcelona, avgang kl.16,30 Etter 3 timer lander vi i Barcelona, og tar plass i bussen som tar oss med den siste drøye timen sørover langs Costa Dorada til Salou, hvor vi skal bo 8 netter på ****Hotel Golden Costa Salou som ligger noen få meter fra La Pineda Beach, og som er et hotell bare for voksne. Hotellet ligger i et rolig område med hoteller, leiligheter og noen restauranter.  Ønsker man seg inn til turistsentrum i Salo er det 3km spasertur eller så kan man ta lokalgbussen. Noen stikkord om hotellet er svømmebasseng ute, hage med solsenger, restaurant, alle rom har balkong og det er gratis wifi på hotellet. Det er også en spa-avdeling (mot tillegg).

Onsdag – tirsdag: I Salou Vi har inkludert frokost hver dag, samt felles middag 6 kvelder under oppholdet. Den ene dagen skal vi på utflukt til Montserrat. Vi starter dagen med å kjøre inn i landet til fjellet Montserrat, hvor vi skal besøke fjellandsbyen med samme navn. Her har vi en fantastisk utsikt over områdene rundt, og finner en liten landsby med et benediktinerkloster som ble grunnlagt i år 1025. Her skal vi også besøke katedralen som har en kjent utskjæring av den sorte madonna fra 1200-tallet. En annen dag skal vi på utflukt til Peniscola og nasjonalparken Ebro. Vi starter dagen med å besøke Ebro-deltaet som er en nasjonalpark hvor vi finner rismarker og sumpområdet med et rikt dyreliv med bl.a. flamingoer. Etter besøket her fortsetter vi langs kysten til Peniscola som er en eventyrby beliggende på en halvøy med fantastisk utsikt over Middelhavet. Byen er omgitt av en bymur og kronjuvelen er fortet som ligger på toppen av fjellet. Her får vi god tid til å gå og se oss rundt i de koselige, trange gatene på innsiden av bymurene og ta oss en lunsj på egenhånd. Vi returnerer til Salou utpå ettermiddagen. Den siste utfluktsdagen starter vi med å kjøre inn i landet til landsbyen Montblanc. Her finner vi en sjarmerende middelalderby. Etter besøket her drar vi ned til kysten igjen hvor vi skal besøke Tarragona. Her får vi en rundtur hvor vi skal få se restene av den gamle romerske byen Tarraco med sitt flotte amfiteater. Vi får også tid til å se oss rundt på egenhånd før vi returnerer til Salou. Vi får også god tid til å slappe av og kose oss på hotellet og i nærområdene.

Onsdag: Salou – hjem Vi får med oss frokostpakker fra hotellet før vi kjører til flyplassen i Barcelona. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.17,05. Etter 3 timer lander vi på Gardermoen, og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*8 overnattinger i delt dobbeltrom
*8 frokoster
*6 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 3 360,-