Påsketur til Bremen & Celle

«Fredag skal vi på utflukt til Celle, som er et av Nord-Tysklands høydepunkt.»

Avreisedato: 04. april 2023 | 6 dager | Turpris: 9590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Bussreiser

Opplevelser og hygge på Påsketur til Nord-Tyskland

Vi bor sentralt i Bremen og får oppleve den fantastiske gamlebyen i Celle

Bli med oss bort i påsken til koselige byer i Tyskland. Vi skal bo 3 netter i hansabyen Bremen, hvor det også foregår Osterwiese, som er en påskefest hvor du finner boder med god mat og drikke, noe pynt, samt karuseller for de yngste. Vi skal også besøke den utrolig sjarmerende bindingsverksbyen Celle under oppholdet i Tyskland, og kommer hjem igjen med fergen fra Nederland til Kristiansand.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Opplev den fantastiske gamlebyen i Celle

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9590
Sted: Tyskland, Bremen
Avreisedato: 04. april 2023
Avreisested: Kristiansand (via Oslo)
Hjemreisedato: 09. april 2023

Program

Tirsdag: Hjem – Oslo (København) Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på deltakere langs E-18 til Oslo hvor vi går om bord i DFDS Seaways’ ferge som tar oss med til København kl.15,00. Vi bor i innvendige lugarer, og samles til felles middag om kvelden. Ellers får vi ettermiddagstimene fri til å slappe av og hygge oss.

Onsdag: København – Bremen Vi spiser frokost mens vi nyter innseilingen til København. Ved ankomst kl.10,00 tar vi plass i bussen og setter kursen mot Rødby. Her tar vi den korte fergeturen over til Puttgarden, før vi fortsetter forbi Hamburg og frem til Bremen som vi ankommer om ettermiddagen. Her sjekker vi inn på vårt hotell i sentrum for 3 overnattinger. Vi samles til felles middag om kvelden.

Torsdag & fredag: I Bremen Frokost inkludert hver morgen. Den første dagen får vi med oss lokalguide om formiddagen som tar oss med på en rundtur i Bremen hvor vi får se de mest kjente severdighetene, samt høre den interessante historien. Vi får også fritid til å utforske byen på egenhånd. Om ettermiddagen blir de som ønsker det med reiselederen til Osterwiese hvor vi kan hygge oss de sene ettermiddagstimer og kveld. Fredag skal vi på utflukt til Celle, som er et av Nord-Tysklands høydepunkt. Gamlebyen har verdens største samling av bindingsverkshus, i tillegg til at rådhuset og Celle slott også er flotte og imponerende bygninger. Vi får med oss en lokalguide som tar oss med rundt og viser oss det viktigste før vi får fritid til lunsj på egenhånd. Vi returnerer til Bremen om ettermiddagen. Felles middag om kvelden.

Lørdag: Bremen – Eemshaven (Kristiansand) Vi spiser frokost på hotellet før vi pakker i bussen. Vi passerer grensen til Nederland og kjører til Groningen. Her gjør vi en stopp ved Prinsentuin som er en byhage med historie tilbake til 1594. Er vi heldige står tulipanene i full blomst. Vi får også litt tid på egenhånd før vi kjører opp til Eemshaven hvor vi går om bord i fergen til Kristiansand, avgang kl.15,30. Vi bor i innvendige lugarer, og samles til felles middag om kvelden.

Søndag: Kristiansand – hjem Vi spiser frokost om bord før vi ankommer Kristiansand kl.10,00. Her tar vi plass i bussen og setter kursen tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*5 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar
*5 frokoster
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 550,-
*Utvendig lugar kr. 750,- per lugar (tur/retur)