Påsketur til Gardasjøen med Venezia

«Vi starter med båttur til Sirmione by, i sørenden av innsjøen. Her tar reiselederen oss med på en liten vandretur til Scaligeriborgen»

Avreisedato: 21. mars 2024 | 11 dager | Turpris: 16990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Bussreiser

Påsketur med besøk i Venezia!

Sosial og hyggelig reise full av opplevelser

Gardasjøen har vært et trekkplaster for turister gjennom flere hundre år, er Italias største innsjø og har en vakker beliggenhet. Kontrastene er store fra det flate landskapet i syd med vinranker så langt øyet kan se, til de stupbratte Dolomittene i nord. I tillegg til dette ligger Romeo og Julies Verona ikke langt unna, samt at vi besøker noen av de mange små, koselige byene som vi finner her. Vi bor i Garda by som med sin sjarmerende gamleby og beliggende ved Gardasjøen er et perfekt utgangspunkt for vår tur.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Sosial bussreise gjennom Europa til Italia

Vi bor 5 netter i koselige Garda By

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 16990
Sted: Italia, Gardasjøen
Avreisedato: 21. mars 2024
Avreisested: Kristiansand (utreise via Oslo)
Hjemreisedato: 31. mars 2024

Program

Torsdag: Hjem – Oslo (Kiel) Bussen starter fra Kristiansand og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo. Her går vi om bord i cruisefergen til Kiel, avgang kl.14,00. Vi bor i innvendige lugarer, og samles vi til felles middagsbuffet. Resten av kvelden kan vi slappe av i hyggelige omgivelser.

Fredag: Kiel – Bayreuth Vi spiser frokost mens vi nyter innseilingen til Kiel. Her tar vi plass i bussen som ruller raskt sørover i Tyskland, forbi Berlin og Leipzig til Bayreuth hvor vi skal bo denne natten. Felles middag.

Lørdag: Bayreuth – Gardasjøen Vi spiser frokost på hotellet før vi fortsetter ferden sørover. Vi passerer München før vi kommer inn i vakkert Alpelandskap. Vi tar en god lunsjpause i lille, hyggelige Rattenberg, før vi fortsetter forbi Innsbruck og over Brennerpasset inn i Italia. Herfra er det ikke langt igjen til Gardasjøen og sjarmerende Garda by. Her vi skal vi bo i 5 netter på vårt hotell beliggende midt i sentrum. Middag om kvelden.

Søndag, mandag, tirsdag og onsdag: Ved Gardasjøen Frokost og middag inkludert hver dag. En dag skal vi på utflukt langs vakre Gardasjøen. Vi starter med båttur til Sirmione by, i sørenden av innsjøen. Her tar reiselederen oss med på en liten vandretur til Scaligeriborgen. Vi får også tid til å spise lunsj og kose oss i gamlebyen. Vi blir hentet av bussen som tar oss med til en vingård hvor vi får prøvesmake de lokale vinene. En annen dag går turen til Verona. Her får vi en guidet rundtur, hvor vi bl.a. får se det kjente amfiteateret, Piazza Bra, Romeo og Julies veranda osv. En tredje dag skal vi på utflukt til Venezia. Vi har med oss lokalguide som viser oss rundt så vi får se Sukkenes bro, Marcusplassen og mye mer. En dag har vi helt fri til avslapning og hygge. Vi kan utforske nærområdene på egenhånd, spise en god lunsj og se på folkelivet.

Torsdag: Gardasjøen – Zürich Frokost på hotellet. Vi tar plass i bussen og setter kursen mot Sveits. Underveis tar vi en avstikker til Lago Maggiore. Her tar vi dagens lunsjpause i sjarmerende Verbania. Etter besøket her fortsetter vi langs innsjøen til Sveits, gjennom St. Gotthard tunnellen, frem til Zürich hvor vi skal bo denne natten.

Fredag: Zürich – Frankfurt Frokost. Om formiddagen får vi med oss lokalguide som viser oss rundt i Zürichs gater. Etter guiderunden setter vi kursen nordover inn i Tyskland og frem til Frankfurt hvor vi skal bo denne natten. Felles middag.

Lørdag: Frankfurt – Hamburg Vi spiser frokost får vi tar plass i bussen og kjører raskt forbi Køln og Düsseldorf forbi Bremen til utkanten av Hamburg. Her skal vi bo denne natten, og samles til felles middag.

Søndag: Hamburg-hjem Vi spiser frokost før vi kjører over grensa til Danmark og opp til Hirtshals. Her tar vi fergen til Kristiansand kl.17,30. Etter 2,5 time er vi tilbake i Norge og fortsetter tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*10 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar
*10 frokoster
*9 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 3 900,-
*Utvendig lugar kr. 600,- per lugar
*Lunsjbuffet Hirtshals-Kristiansand kr. 300,- per person