Påsketur til sjarmerende Costa Brava & Malgrat de Mar

«….her sjekker vi inn på vårt gode Aqua Hotel Silhouette & Spa (hotell kun for voksne)»

Avreisedato: 01. april 2023 | 10 dager | Turpris: 11390

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Nyt påsken i sjarmerende Malgrat de Mar på Costa Brava

Utflukt til metropolen Barcelona inkludert!

Som et maleri, med det intense grønne fra pinjetrærne, de massive steinformasjonene, mykheten fra den gylne sanden, og det dypblå havet – det er Costa Brava. På Costa Brava-kysten bor vi i strandbyen Lloret de Mar med et levende turistsentrum og uendelig lang sandstrand. Vi skal på utflukt langs kysten forbi koselige småbyer som Tossa de Mar opp til koselige Empuribrava og Roses, vi skal på utflukt til verdensbyen Barcelona, og vi skal inn i landet på utflukt til småbyer på landsbygda med smaking av lokalprodusert mat og drikke.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Avslappende påske på hotell kun for voksne

Inkludert utflukt til Barcelona

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 11390
Sted: Spania, Costa Brava
Avreisedato: 01. april 2023
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 10. april 2023

Program

Lørdag: Hjem – Malgrat de Mar Bussen starter fra Kristiansand, og tar på turdeltakere langs E-18 frem til Oslo og videre opp til Gardermoen. Her går vi om bord i flyet direkte til Barcelona, avgang kl.15,35. Etter ca. 3 timer ankommer vi Spania, hvor bussen står og venter for å ta oss med det siste stykket opp til Malgrat de Mar. Her sjekker vi inn på vårt gode Aqua Hotel Silhouette & Spa (hotell kun for voksne). Hotellet har 3 utendørs basseng, og et velvære-område med innendørs basseng. Alle rom med balkong og gratis wifi.

Søndag – søndag: I Malgrat de Mar Frokost inkludert hver morgen, samt felles middag alle kvelde (unntatt ankomstdagen). En dag drar vi på utflukt nordover langs den vakre Costa Brava-kysten. Vi kjører på motorveien helt opp til grensen til Frankrike og de vakre byene Empuriabrava og Roses. Empuriabrava blir også kalt Spanias Venezia, og er en flott by. I Roses får vi se Citadellet fra det 4. århundret f.Kr. og vi får også se fiskehavnen. Etter besøket her kjører vi inn på småveier, gjennom landsbyer hjem til Malgrat de Mar. En annen dag under oppholdet skal vi på utflukt til Barcelona. Vi får med oss lokalguide som tar oss med rundt i byen og viser oss de mest kjente severdighetene som La Rambla, Sagrada Familia, Havnen, Parc Guell osv. Vi får noen timer på egenhånd før vi returnerer til Malgrat de Mar utpå sen ettermiddag. Den siste utfluktsdagen drar vi inn i landet og skal besøke 3 sjarmerende landsbyer. Vi starter med Castellfollit de la Roca som ligger på en vulkansk klippe. Beliggenheten er flott, og gamlebyen er veldig koselig. Herfra fortsetter vi til landsbyen Santa Pau som ligger midt i nasjonalparken La Garrotxa, og byen har en historie som går tilbake til middelalderen. Dagens siste stopp er landsbyen Banyoles  som ligger ved Catalonias største innsjø. Idag har vi også inkludert felles lunsj hvor vi får smake på lokalproduserte mat og drikke.  Vi får også god tid til å slappe av og kose oss samt dra på småutflukter i nærområdet på egenhånd under oppholdet i Malgrat.

Mandag: Malgrat de Mar – Hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen og kjører til flyplassen i Barcelona. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo med avgang kl. 11,25. Etter drøye 3 timer lander vi i Norge og tar plass i bussen som venter på å ta oss det siste stykket tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*9 overnattinger i delt dobbeltrom
*9 frokoster
*8 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 2 295,-
*Rom med balkong mot basseng kr. 990,- per rom