Påsketur til sjarmerende Riga

Vårtur til hansabyen Riga i Latvia fra Værnes.

Avreisedato: 06. april 2020 | 5 dager | Turpris: 5690

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 1
Flyreiser

Fantastisk arkitektur og historie 

Gjør deg kjent i sjarmerende Riga på guidet rundtur

Riga, hovedstaden i Latvia, ligger ved Østersjøen og har 740.000 innbyggere og er den største byen i de baltiske stater. Tyske kjøpmenn etablerte byen som handelssted allerede i 1158 og ble grunnlagt i 1201. Byen var med i Hansaen, noe som gjorde at Riga ble en velstående by. I sentrum finner vi en flott gamleby med gode muligheter for å gjøre en god handel. Vi skal også besøke det vakre Rundale-palasset som ble bygget fra 1730 til 1740 og tegnet av samme arkitekt som har tegnet vinterpalasset i St. Petersburg. Elva Daugava deler byen i 3; Gamlebyen, sentrum og Pardaugava. Bli med og opplev den vakre hovedstaden i Latvia denne våren!

 

Tilbake til reiseoversikt

Fly direkte fra Værnes!

Bli kjent i sjarmerende Riga på guidet tur

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 5690
Sted: Latvia, Riga
Avreisedato: 06. april 2020
Avreisested: Trondheim Lufthavn Værnes
Hjemreisedato: 10. april 2020

Program

Mandag: Hjem – Riga Vi har fremmøte på Værnes Lufthavn på egenhånd. Her møter vi reiselederen og sjekker inn på flyet til Riga, avgang kl.11,20. Etter knappe 1,5 time lander vi i Riga. Her venter buss for å ta oss med de siste minuttene inn til Riga sentrum, hvor vi skal bo i 4 netter. Vi samles til litt enkel, felles middagsbuffet på hotellet om kvelden.

Tirsdag, onsdag og torsdag: I Riga Vi har inkludert frokost hver dag under oppholdet og 2 middager (inkludert ankomstdagen). Den første dagen blir vi hentet av buss og lokalguide som tar oss med rundt i byen. Vi får høre den interessante historien og vi får se de mest kjente severdighetene. Guiden tipser oss om hvor vi kan gjøre gode innkjøp. Rundturen avsluttes i gamlebyen og vi får tid til shopping og hygge på egenhånd. En annen dag skal vi på utflukt, og blir hentet av lokalguide som tar oss med til Rundale. Her besøker vi Rundale-palasset som ble bygget fra 1730-1740 og tegnet av samme arkitekt som har tegnet Vinterpalasset i St. Petersburg. Etter besøket her returnerer vi til Riga utpå ettermiddagen. En hel dag, har vi fri til å kose oss i gamlebyen, gjøre fordelaktige innkjøp samt besøke et av de mange SPA-anleggene vi finner her.

Fredag: Riga – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir vi tatt med til flyplassen i Riga. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Trondheim Værnes, avgang kl.14,40.  Etter drøye 1,5 time lander vi i Norge, og tar farvel med reiselederen og de andre for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 860,-