Påsketur til Tallinn med sin vakre gamleby

«skal vi på utflukt til den idylliske kystbyen Haapsalu beliggende ved Østersjøen»

Avreisedato: 15. april 2022 | 4 dager | Turpris: 5290

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Flyreiser

Historiske Tallinn ved Østersjøen

“vi møter vår lokalguide som skal ta oss med på en rundtur i Tallinn”

Den eventyrlignende gamlebyen i Tallinn med sine gotiske spir, smug, originale brosteinsgater og fortryllende arkitektur, er en av Europas best bevarte middelalderbyer som står på UNESCOs verdensarvliste. Tallinn har også en moderne side med flust av muligheter for sightseeing, kultur og shopping. Vi skal blant annet oppleve Haapsalu, en liten, sjarmerende by med trange gater, miniatyrrådhus og romantiske trehus. Her finner vi et av de best bevarte slottene i Estland, en arkitektonisk perle fra 1200-tallet. Bli med på dette eventyret av en reise tilbake til middelalderens Baltikum!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Guidet vandretur i den vakre gamlebyen

Utfluktsdag til Haapsalu ved Østersjøen

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 5290
Sted: Estland, Tallinn
Avreisedato: 15. april 2022
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 18. april 2022

Program

Fredag: Hjem – Tallinn Bussen starter fra Kristiansand tidlig om morgenen og tar med deltagere langs E-18 frem til Sandefjord Lufthavn Torp. Her sjekker vi inn på flyet til Tallinn, avgang kl.08,45. Etter en drøy time lander vi i Tallinn og blir tatt med inn til sentrum. Vi får fritid til lunsj på egenhånd, før vi om ettermiddagen blir tatt med av vår lokalguide på vandretur i den idylliske gamlebyen. Vi får høre den interessante historien, se de mest kjente severdighetene samt får tips om hva vi kan gjøre under oppholdet. Felles middag om kvelden.

Lørdag og søndag: I Tallinn Frokost inkludert hver dag, og middag en kveld i tillegg til ankomstdagen. Den første dagen har vi helt fri til å slappe av og hygge oss i gamlebyen. Den andre dagen skal vi på utflukt til den idylliske kystbyen Haapsalu beliggende ved Østersjøen. Vi tar oss en vandretur blant de sjarmerende trehusene, og får se restene fra middelalderslottet i sentrum av byen. Vi skal også en tur innom Matsalu nasjonalpark som er kjent for sitt rike fugleliv. Vi er tilbake i Tallinn utpå ettermiddagen.

Mandag: Tallinn – hjem Frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Tallinn. Her sjekker vi inn på direkteflyet tilbake til Sandefjord Torp, avgang kl.11,50. Etter knappe 1,5 time lander vi tilbake i Norge og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

 NB! det er inkludert 1 koffert på 10kg til å sjekke inn per person + en liten håndbagasje innenfor 40x25x20cm som kan ha ubegrenset vekt (mulig å oppgradere til 20kg innsjekket – se tillegg)

Prisen inkluderer

All buss- og flytransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*2 middager
*Utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 900,-
*Oppgradere til 20kg innsjekket koffert kr. 500,- totalt for tur/retur