Påsketur til ukjente Perler i Øst

“…Phidhirtsi slottet som er et fantastisk renessanseslott”

Avreisedato: 14. april 2019 | 8 dager | Turpris: 8690

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Fantastisk opplevelse i Lublin og Lviv

Bli med på oppdagelsesferd til ukjente perler i øst. Vi starter turen med opphold i den sydpolske byen Lublin som overrasker oss med sin koselige gamleby med renessanse og barokkbygninger. Vi fortsetter ferden østover til den koselige byen Zamosc før vi krysser grensen til Ukraina, hvor vi skal bo i Lviv. La deg bli sjarmert av gamlebyen hvor du finner flotte skulpturer, katedraler, synagoge og historiske forsvarstårn. Vi skal også utforske Ukrainas flotte «gyldne hestesko» – et område med flere fantastiske slott fra forskjellige tidsepoker. Den ene kvelden har vi også inkludert en underholdende ‘folkloreaften’ i Lviv. Bli med oss på en spennende reise og oppdag ukjente perler i Øst!

 

Tilbake til reiseoversikt

Opplev Lublin & Lviv

Inkludert flere spennende utflukter

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 8690
Sted: Polen, Lublin & Ukraina, Lviv
Avreisedato: 14. april 2019
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 21. april 2019

Program

Søndag: Hjem – Lviv Bussen har avreise fra Kristiansand tidlig om morgenen og tar med deltagere langs E-18 frem til Torp. Her sjekker vi inn på flyet til Lublin, avgang kl.09,35. Etter knappe 2 timer lander vi i Polen og

tar plass i bussen som tar oss med gjennom Polen til den Ukrainske grensen og videre over til Lviv. Her sjekker vi inn på vårt gode hotell midt i sentrum. Vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag og tirsdag: Lviv Frokost og middag inkludert hver dag. Den ene dagen får vi med oss lokalguide som tar oss med på rundtur i Lviv – hovedstaden i Vest Ukraina. Gamlebyen er vakker, og har flotte skulpturer, katedraler, synagoge og historiske forsvartårn. Ettermiddagstimene fri. Den andre dagen drar vi på utflukt til Ukrainas ”gyldne hestesko”. Vi skal besøke Oles’koslottet bygget rundt år 1620. Slottet ligger på en høyde omgitt av en flott park.  Herfra fortsetter vi til Pidhirtsislottet som er et fantastisk renessanseslott som kontinuerlig er under utbedring etter å ha vært brukt som sanatorium i sovjettiden. Dagens siste høydepunkt er Zolochiv slott som ble bygget i 1630 som en del av et forsvarsverk, og er omgitt av høye murer og vakttårn.  Den ene kvelden i Lviv har vi inkludert folkloreaften.

Onsdag: Lviv – Lublin Frokost på hotellet før vi tar plass i bussen som tar oss med mot Polen. Etter grensepasseringen kommer vi til Zamosc som er en vakker perle av en by. Vi får med oss lokalguide som tar oss med på en liten vandretur i sentrum. Fritid til lunsj før vi fortsetter ferden til Lublin. Her sjekker vi inn på vårt hotell midt i sentrum. Vi samles til felles middag om kvelden.

Torsdag, fredag og lørdag: I Lublin Frokost inkludert hver dag, og felles middag en kveld i tillegg til ankomstdagen. Den første formiddagen får vi med oss lokalguide som tar oss med på vandretur i sentrum av Lublin. Vi får høre den interessante historien samt se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. En annen dag blir vi hentet av buss som tar oss med ut på den polske landsbygda frem til Kazimierz Dolny. Dette er en koselig liten by hvor vi kan se oss rundt og spise lunsj på egenhånd. På vei tilbake til Lublin kjører vi først til hotellet med de som ikke ønsker å være med til restene av Majdanek konsentrasjonsleir like i utkanten av byen. En dag er helt fri til avslapning, shopping og hygge i Lublin.

Søndag: Lublin – hjem Vi spiser frokost på hotellet, før vi blir hentet med buss som tar oss med til Lublin Lufthavn. Her sjekker vi inn på direkteflyet tilbake til Torp, avgang kl.12,10. Etter 2 timer lander vi tilbake i Norge, og tar plass i bussen som tar oss med tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 505,-