Costa Calida – Spanias varme kyst

«…med sin 3000 års historie er den en av verdens eldste byer, og er full av historie. Her blir vi tatt med på en vandring med prøvesmaking av Tapas»

Avreisedato: 19. september 2024 | 10 dager | Turpris: 11690

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Pensjonistforbundet

Costa Calida – en  spansk hemmelighet

Langs Costa Calida finner du en av verdens eldste byer, Cartagena!

Bli med oss til Costa Calida og kystbyen Los Alcazares! Like ved hotellet er byens restaurantgate med barer, restauranter og turistbutikker. Like nedenfor hotellet ligger strandpromenaden hvor man kan ta seg en deilig spasertur langs kysten, eller hva med å besøke stranden for en dukkert i Middelhavet? Vi besøker historiske Cartagena hvor vi får høre om historien, samt smake på tapas. Vi besøker sjarmerende Lorca med sin flotte gamleby, og vi skal prøvesmake viner fra den lokale vingården!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev en av verdens eldste byer, Cartagena

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 11690
Sted: Spania, Costa Calida, Los Alcazares
Avreisedato: 19. september 2024
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 28. september 2024

Program

Torsdag: Hjem – Los Alcazares Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne og sjekker inn på direkteflyet til Alicante, avgang kl.06,00. Etter drøye 3 timer ankommer vi Spania og setter kursen sørover den siste drøye timen frem til Los Alcazares hvor vi skal bo på Hotel Costa Narejos. Hotellet ligger et par steinkast fra havet, det er flere restauranter og barer rundt hotellet.  Alle rom har balkong og wifi.

Fredag – fredag: Los Alcazares Vi har inkludert frokost hver dag, og middag 6 kvelder under oppholdet. Den ene dagen drar vi på utflukt til Cartagena. Kanskje ikke den mest kjente byen i Spania, men med sin 3000 års historie er den en av verdens eldste byer, og er full av historie. Her blir vi tatt med på en byvandring med Tapas. Vi besøker det romerske teateret, og vi får se de viktigste byggene i gamlebyen, og tar 3 stopp underveis for en liten smak av tapas. En annen dag drar vi inn i landet til den koselige barokkbyen Lorca. Her får vi en liten vandretur med lokalguide, og vi besøker også et broderimuseum hvor vi får se de fanastiske broderiene som byen er så kjent for. Vi får også fritid til lunsj her, og for den spreke så kan man gå opp til solfortet som ligger på en høyde over byen.  Den siste utfluktsdagen skal vi på utflukt i nærområdet. Vi starter dagen med å besøke en vingård i nærheten hvor vi får prøvesmake lokalproduserte viner. Etter besøket her kjører vi ned til kysten og den lille byen Cao de Palos hvor vi får fri til å se oss rundt og spise dagens lunsj. Ellers får vi god tid til å utforske nærområdene på egenhånd, slappe av i solveggen, samt se på folkelivet.

Lørdag: Los Alcazares – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen som tar oss med til flyplassen i Alicante. Her går vi om bord i direkteflyet til Oslo, avgang kl.12,00. Etter drøye 3 timer lander vi i Norge og tar farvel med reiselederen og de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*9 overnattinger i delt dobbeltrom
*9 frokoster
*6 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 2 835,- (enkeltrom utover 20%)
*Rom med utsikt mot bassenget kr. 1 200,- (per rom totalt for hele oppholdet)