Cruise blant greske øyer og historiske perler

«…ombord på Costa Cruises nye cruiseskip «Costa Venezia», som blir vårt hjem de neste 7 nettene»

Avreisedato: 06. november 2022 | 8 dager | Turpris: 8690

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Deilig cruise på vakre Costa Venezia

Vi besøker de greske øyene Kreta og Rhodos!

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Vi starter med en dag i Istanbul før vi legger ut på tokt i den østlige delen av Middelhavet. Vi ligger ved kai i et døgn i sjarmerende Kusadasi med spennende utfluktsmuligheter, og vi kan nyte den greske stemningen i gamlebyen i Rhodos. Vi avslutter med besøk på Kreta hvor vi har mulighet til å dra på historisk oppdagelsesferd til i Knossos. Vi kan også nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget, samt ta oss noe godt å spise og drikke.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Spennende havner med flotte Costa Venezia

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 8690
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 06. november 2022
Avreisested: Oslo, Bergen, Trondheim & Stavanger
Hjemreisedato: 13. november 2022

Program

Søndag: Hjem – Istanbul «Costa Venezia» Flyavgang fra Trondheim kl.06,15, Stavanger kl.06,00 og Bergen kl.06,10 via Amsterdam med ankomst til Istanbul kl.16,55 (lokal tid). Fly direkte fra Oslo kl.11,35 med ankomst Istanbul kl.17,30 (lokal tid). De som flyr via Amsterdam møter reiseleder her. Ved ankomst til Istanbul tar vi plass i bussen som tar oss til cruisehavnen, hvor vi går ombord på Costa Cruises nye cruiseskip «Costa Venezia», som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Mandag – søndag: Om bord på «Costa Venezia» Mandag ligger vi ved kai i Istanbul – og kan utforske denne fantastiske byen. Besøk Den blå moske, Topkapi eller hva med en tur på Grand Bazaar for å gjøre noen fordelaktige innkjøp? Tirsdag legger vi til kai i Kusadasi i Tyrkia kl.18,00, og blir liggende helt til neste kveld. Byen har en utrolig sjarmerende gamleby med små trange gater med restauranter, butikker og en tyrkisk hamam – om noen skulle ønske det. Det er også mulig å dra på utflukt til Efesos med sine fantastiske templer og historie tilbake til 600 f.Kr. Torsdag ligger vi ved kai på Rhodos hele dagen, og kan nyte det gode, greske liv. Skipet ligger i Rhodos, som med sin historiske gamleby lokker oss med utallige restauranter hvor vi kan sette oss ned og nyte en god gresk lunsj, mens vi ser ut over folkelivet. Fredag legger vi til kai i Heraklion på Kreta som har en koselig gamleby. For de som er glade i historie, så anbefaler vi et besøk på Knossos-palasset som ligger bare 5 kilometer utenfor byen. Utgravninger viser at området har vært bebodd helt siden 7.000 år f.Kr. Lørdag er siste dag om bord, og vi nyter en sjødag hvor vi kan gjøre det vi ikke har rukket så langt. Om kvelden samles vi til turens siste måltid. 

Søndag: Istanbul- hjem Frokost før vi går i land i Istanbul. Vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen. Her sjekker de som skal til Oslo inn på direkteflyet kl.14,35, mens de som skal til Stavanger, Bergen eller Trondheim går om bord på Amsterdamflyet kl.17,55. Ankomst til Oslo er kl.16,30, Trondheim og Bergen kl.22,50 & Stavanger kl.22,40. Vi tar farvel med de andre deltagerne når vi er tilbake i Norge.

Prisen inkluderer

*Fly fra/til Oslo/Bergen
*Busstransport til/fra cruiseskipet i Istanbul
*7 netters cruise med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle lugarer)
*Enkeltlugar kr. 2 100,- (enkeltlugarer utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 1 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 3 590,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 2 485,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)
*Fly fra Trondheim kr. 1 050,-
*Fly fra Stavanger kr. 750,-
Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge €77