PF Cruise fra Middelhavet til Lisboa og Cadiz

«…legger vi til kai i byen Cadiz som har vært siste stoppested i Europa på vei til Amerika for mang en oppdager»

Avreisedato: 14. september 2022 | 10 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Pensjonistforbundet

Bli med oss på cruise fra Middelhavet til Lisbo & Cadiz

Bli med og forleng sommeren på et deilig cruise i Middelhavet med flotte MSC Fantasia. La deg imponere av det flotte atriumet, nyt levende musikk, kos deg med god mat i restaurantene og nyt utsikten over havet når vi seiler fra by til by. Vi besøker spennende havner og starter med Marseille i Frankrike, før vi fortsetter til Picassos Malaga, sjøfarernes Cadiz og Portugals vakre hovedstad Lisboa før vi seiler gjennom Gibraltarstredet og ender opp i verdensmetropolen Barcelona. Vi får også 2 sjødager hvor vi slapper av og nyter skipets fasiliteter.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Spennende seiling gjennom Gibraltarsundet

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 14. september 2022
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 23. september 2022

Program

Onsdag: Hjem – Brescia Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiseledere og de andre deltakerne, og sjekker inn på flyet til Verona, avgang kl.18,40. Etter 2,5 timer lander vi og blir hentet av buss som tar oss de siste milene til hotellet i Brescia. 

Torsdag: Brescia – MSC Frantasia Frokost på hotellet. Vi samles og får utlevert cruisebillettene før vi kjører til cruisehavnen i Genova. Her sjekker vi inn på MSC Fantasia som blir vårt hjem de neste 8 nettene. Den første ettermiddagen går vi på oppdagelsesferd før vi kaster loss om kvelden. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk på skipet.

Fredag-torsdag: Om bord på MSC Fantasia Fredag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende, historiske småbyen Aix-en-Provence? Lørdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, hvor vi nyter fasilitetene og restaurantene ombord. Søndag ankommer vi Malaga i det sørlige Spania. Den koselige gamlebyen er absolutt verdt et besøk med sin fantastiske katedral og Picasso museum. Ta en god tapas, eller en dukkert på stranda. Mandag legger vi til kai i byen Cadiz som har vært siste stoppested i Europa på vei til Amerika for mang en oppdager. Fantastisk historie og gamleby gjør dette til et flott besøk. Det er også mulig å forhåndsbestilling guiderunde i buss og til fots med reiseleder her (2 timer). Tirsdag legger vi til kai i en av Europas vakreste hovedsteder Lisboa. Dra på oppdagelsesferd i historiske omgivelser.  Torsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, vi seiler også gjennom det kjente Gibraltarstredet mellom Europa og Afrika. Torsdag legger vi til kai i sjarmerende Valencia. Byen er kjent for sin vakre katedral,  det store matmarkedet og den moderne kunst- og teknologibydelen med moderne arkitektur. Her kan du bli med reiselederen på en 3 timers guidet rundtur (mot tillegg).  

Fredag: Barcelona – hjem Vi spiser frokost før vi ankommer Barcelona. Her tar vi farvel med MSC Fantasia, og blir tatt med på en par timers guidet rundtur hvor vi får se de største severdighetene byen har å tilby. Rundturen ender opp på flyplassen. Her går vi om bord i flyet til Oslo, avgang kl.13,10. Etter 3 timer lander vi på Gardermoen og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*1 overnatting før cruiset med frokost
*8 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom/lugar kr. 3 560,- (enkeltrom utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 2990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr.4990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 650,- (2 timers utflukt til Cadiz & 3 timers utflukt i Valencia)
*Drikkepakke Easy kr. 2720,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke)
*Internet om bord 1 enhet surfing kr.725,-
*Internet om bord 2 enheter surfing kr. 1 160,-
Tillegg som må betales om bord av alle: €80 i service charge