Cruise fra Venezia med Argostoli & Santorini

«Torsdag ankommer vi øya Santorini i Hellas. Du kan bare gå i land og ta heisen eller et esel opp til byen som ligger på en klippe over havet»

Avreisedato: 22. oktober 2023 | 8 dager | Turpris: 10590

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Deilige dager på cruise fra Venezia

Herlig reiserute i Adriater- og Middelhavet

Bli med oss på et spennende cruise i Adriater- og Middelhavet. Vi starter turen fra Venezia og skal ut på et fantastisk 7-netters cruise som tar oss med til spennende destinasjoner vakkert dandert langs Adriater- og Middelhavskysten. Vi ska få oppleve øyidyller som Kefalonia, Santorini og Kreta. Vi har det godt om bord, mens vi slapper av mens vi seiler og våkner opp til nye destinasjoner. Vi nyter utsikten over havet, tar oss en dukkert i bassenget osv…

NB! Service Charge på kr 120 per person/natt på cruiseskipet blir lagt til på regningen

 

Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur Pensjonistforbundet

Herlig reiserute i Adriater- & Middelhavet

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 10590
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 22. oktober 2023
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 29. oktober 2023

Program

Søndag: Hjem – «MSC Opera» Vi har tidlig fremmøte på Gardermoen hvor vi møter reiselederen og de andre deltakerne. Her sjekker vi inn på flyet til Bologna, avgang kl.06,30. Etter drøye 2 timer lander vi Italia og blir møtt av buss som tar oss med de siste 1,5 timene til cruiseterminalen i Venezia. Her går vi ombord på MSCs cruiseskip «MSC Opera» som blir vårt hjem den neste uken. Skipet er litt mindre enn mange andre, og tar rudnt 2000 gjester. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekk, kan ta en dukkert i bassenget, og blir underholdt rundt om på skipet.

Søndag – søndag: Om bord på «MSC Opera» Mandag tilbringer vi dagen til sjøs mens vi seiler ned gjennom Adriaterhavet. Vi gjør oss bedre kjent om bord, og nyter utsikten. Tirsdag ankommer vi Argostoli på Kefalonia i Hellas. Bare gå deg en tur i byen vi legger til kai, eller bli med på utflukt til den sjarmerende landsbyen Sami (mot tillegg). Onsdag legger vi til kai på favoritten Kreta og i Heraklion by. Se deg rundt i Herklion med majestetiske Yiuhtas fjellet og det antikke Koules Fortet som høydepunkt. Historiske Knossos er heller ikke langt unna – så mulighetene er mange. Torsdag ankommer vi øya Santorini i Hellas. Du kan bare gå iland og ta heisen eller et esel opp til byen som ligger på en klippe over havet, eller du kan bli med reiselederen på utflukt til det utrolig sjarmerende byen Oia (mot tillegg). Oia er en gresk idyll med hvitkalkede hus, med blå tak og vi får en fantastisk utsikt over Middelhavet. Fredag og lørdag har vi stødig kurs tilbake mot fastlandet og tilbringer dagen til sjøs. Vi seiler bland annet gjennom Messinastredet og kan speide utover Sicilia på den ene siden og fastlands Italia på andre siden.

Søndag: Italia – hjem Frokost om bord før vi går i land i Genova. Her blir vi møtt av buss som tar oss med de drøye 2 timene til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl.14,40. Etter 2,5 time lander vi på Gardermoen og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på turen

Tillegg

*Service Charge kr. 120,- per natt, per person
*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle lugarer)
*Enkeltlugar kr. 3 640,- (enkeltlugar utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 3 590,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 6 990,- (per lugar)
*Easy drikkepakke kr. 2 730,-
*Utfluktspakke kr. 1 100,- (4 timers utflukt i Argostoli og 4 timers utflukt på Santorini)