Cruise i deilige Karibia med Ocean Cay

«Her sjekker vi inn på den nye, flotte MSC Cruiselines «MSC Seashore» som blir vårt hjem de neste 7 nettene»

Avreisedato: 04. november 2022 | 11 dager | Turpris: 14990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Fantastiske MSC Seashore i Karibia

En hel dag på den private øya Ocean Cay!

Bli med oss på et spennende cruise til eksotiske Karibia. Vi flyr direkte til Florida, bor to netter på hotell først, før vi legger ut på seilas mot Azurblått hav i Karibia. Vi skal ut på et fantastisk 7 netters cruise på nye, flotte MSC Seashore som tar oss med til spennende destinasjoner i det Karibiske hav, og våkner opp til nye spennende destinasjoner nesten hver dag. Et av høydepunktene er MSC sin private paradisøy Ocean Cay. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over det asurblå havet, ta oss en dukkert i bassenget osv..

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev Karibia på vakre MSC Seashore

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 14990
Sted: Cruise i Karibia
Avreisedato: 04. november 2022
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 14. november 2022

Program

Fredag: Hjem – Miami Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn på egenhånd. Her møter vi reiselederen, og sjekker vi inn på direkteflyet til Miami, avgang kl.09,40. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og får servert 2 måltider før vi lander i Florida kl.14,55 (lokal tid). Herfra er det ikke langt til hotellet like som ligger like ved Dolphin Mall.

Lørdag: I Miami Frokost på hotellet før vi blir møtt av lokalguide som tar oss med på en rundtur i byen denne formiddagen. Underveis får vi se det beste som Miami har å tilby, og ender opp på South Beach hvor vi får tid til å spise lunsj på egenhånd før vi om ettermiddagen returnerer til hotellet. Resten av dagen fri til å slappe av ved bassenget, eller gå seg en tur på det store shoppingsenteret Dolphin Mall som ligger like ved hotellet.

Søndag: Miami – MSC Seashore Vi får litt fri og kan slappe av om formiddagen, før vi blir hentet med buss på hotellet som tar oss med til cruisehavnen i Miami. Her sjekker vi inn på den nye, flotte MSC Cruiselines «MSC Seashore» som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller får med oss interessante foredrag rundt om på skipet.

Søndag – Søndag: Om bord på MSC Seashore Mandag legger vi til kai på MSC Cruises private øy – Ocean Cay. Her er det flere sandstrender og god plass hvor vi kan boltre oss i dette strandparadiset. Tirsdag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Onsdag ankommer vi Ocho Rios på Jamaica, hvor vi kan ta en spasertur til stranden, eller besøker Cobaya Gardens – et tropisk paradis. Torsdag legger vi til kai i byen George Town på Cayman Islands. Øya er kjent for den fantastiske ”Seven Mile Beach” og populære ”Stingray City”. Byen er koselig i seg selv med fargerik bebyggelse og gode shoppingmuligheter.  Fredag legger vi til kai på øya Cozumel i Mexico. Øya ligger på tuppen i utkanten av Yucatan, og har flotte strender, samt en rik historie. Denne dagen er det mulig å bli med reiselederen på utflukt (mot tillegg), på jakt etter rester av historie fra maya-indianerne i Pueblo de Maiz. Vi har også inkludert lunsj, samt at vi stopper for å ta oss en dukkert på en strand på vei tilbake til cruisehavnen (utflukten varer totalt ca. 5 timer). Lørdag får vi en avslappende dag til sjøs etter å ha hatt noen opplevelsesrike dager, og kan bare nyte av fasilitetene om bord. 

Søndag: Miami Frokost om bord på skipet før vi går i land. Vi blir hentet med buss som tar oss med til Lincoln Road hvor vi får et par timer til å se oss rundt før vi kjører til flyplassen i Miami. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.18,55. Om bord blir vi tatt godt vare på av besetningen og vi får servert 2 måltider på flyturen.

Mandag: Oslo – hjem Etter nattflyvning fra USA ankommer vi Oslo Lufthavn Gardermoen kl.10,00. Her tar vi farvel med reiselederen og de andre deltakerne for denne gang.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $21 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*2 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*2 frokoster før cruiset
*7 netters cruise med alle måltider *Guiding i Miami *Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som blir belastet alle ombord på skipet: *”Service Charge” $ 98
*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle lugarer)
*Enkeltlugar kr.4 050,-
*Utvendig lugar kr. 3 490,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Drikkepakke Easy kr. 2 380,-
*Utflukt i Cozumel kr. 600,- (Må bestilles 30 dager før avreise)
*Internet ombord 1 enhelt surfing kr. 745,- *Internet om bord 2 enheter surfing kr.1 375,-
*Elektronisk visum (ESTA) til USA om vi skal ordne det kr. 350,- (inkludert $14 i visumgebyr)