Cruise i deilige Karibia med RCCL

«Vi skal ut på et fantastisk 7 netters cruise på Royal Caribbeans litt mindre cruiseskip Enchantment of the Seas»

Avreisedato: 09. februar 2024 | 10 dager | Turpris: 15990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Opple Karibia med Royal Caribbean Cruise Line

Vi seiler med det litt mindre cruiseskipet Enchantment of the Seas

Bli med oss på cruise i deilige Karibia. Vi flyr til Tampa beliggende på Floridas vestkyst, bor en natt på hotell først, før vi legger ut på seilas mot asurblått hav i Karibia. Vi skal ut på et fantastisk 7 netters cruise på Royal Caribbeans litt mindre cruiseskip Enchantment of the Seas som tar oss med til spennende destinasjoner i Det Karibiske hav, hvor vi våkner opp til nye spennende destinasjoner nesten hver dag. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over det asurblå havet, ta oss en dukkert i bassenget osv..

 

  Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Karibia med Royal Caribbean Cruise Line

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 15990
Sted: Cruise i Karibia
Avreisedato: 09. februar 2024
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 18. februar 2024

Program

Fredag: Hjem – Tampa Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd hvor vi møter reiselederen og de andre deltagerne og sjekker inn på flyet til Frankfurt, avgang kl.06,00. Etter 2 timer lander vi i Tyskland og går videre til USA-flyet. Etter nye 9 timer lander vi i Tampa kl.16,40 (lokal tid). Herfra er det ikke langt til hotellet.

Lørdag: Tampa – RCCL Enchantment of the Seas Frokost før vi slapper litt av, før vi blir hentet med buss på hotellet som tar oss med til cruisehavnen i Tampa. Her sjekker vi inn på Royal Caribbeans litt mindre cruiseskip Enchantment of the Seas, som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk eller får med oss interessante foredrag rundt om på skipet.

Lørdag – Lørdag: Om bord på RCCL Enchantment of the Seas Søndag har vi en dag til sjøs mens vi seiler mot azurblått hav i Karibia. Mandag ankommer vi Costa May på Mexicokysten. Området er omgitt av tropiske strender og eldgamle ruiner fra Mexico sin storhetstid rundt 2000 år f.kr. Tirsdag legger vi til kai på øya Roatan i Honduras. Her finner vi jungel med apekatter og papegøyer i sitt naturlige element, samt hvite strender som får deg til å ønske at du skulle være her for alltid. Onsdag legger vi til kai i Belize by i den karibiske øynasjonen Belize. Med over 320km kyststripe med hundrevis av små bukter hvor man kan seg en dukkrt, verdens eneste jaguar reservat, og spennende maya ruiner er det ikke vanskelig å få tiden til å gå her.  Torsdag legger vi til kai på øya Cozumel i Mexico. Øya ligger utenfor halvøya Yucatan, og har flotte strender, samt en rik historie. Denne dagen er det mulig å bli med reiselederen på utflukt (mot tillegg), på jakt etter rester av historien fra Maya-indianerne i Pueblo de Maiz. Vi har også inkludert lunsj, samt at vi stopper for å ta oss en dukkert på en strand på vei tilbake til cruisehavnen (utflukten varer totalt ca. 5 timer). Fredag får vi en avslappende dag til sjøs etter å ha hatt noen opplevelsesrike dager, og kan bare nyte av fasilitetene om bord.

Lørdag: Tampa Frokost på skipet før vi går i land. Vi blir hentet med buss og lokalguide som tar oss med på en rundtur i Tampa og nærområdet. Rundturen avsluttes slik at vi får et par timer til å spise lunsj, gjøre innkjøp og se oss rundt før vi kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet som tar oss til Frankfurt, avgang kl.18,25. Vi får servert et flymåltid før vi forsøker å slappe av noen timer mens vi flyr mot Europa.

Søndag: Frankfurt – hjem Etter nattflyvning fra USA lander vi i Frankfurt og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.14,55. Her tar vi farvel med reiselder og de andre deltakerne for denne gang.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $21 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*1 overnatting før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost før cruiset
*7 netters cruise med alle måltider
*Service charge om bord på cruisekipet (verdi ca. kr 1000,-)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar/rom kr. 0,- (20% av alle lugarer/rom)
*Enkeltlugar/rom kr. 5 320,- (enkeltlugar/rom utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 13 990,- (per lugar)
*Deluxe Drikkepakke kr. 5400,- per person
*Utflukt i Cozumel kr. 700,- (Må bestilles senest 30 dager før avreise)
*Elektronisk visum (ESTA) til USA om vi skal ordne det kr. 400,- (inkludert $21 i visumgebyr)