Cruise i deilige Karibia med Wonder of the Seas

«Legg deg ned på en strandstol i Columbus Cove, ta deg en dukkert i det deilige varmet vannet»

Avreisedato: 25. februar 2023 | 10 dager | Turpris: 16890

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Herlige dager i Karibia!

Hvite sandstrender og krystallklart vann

Bli med oss på et spennende cruise til eksotiske Karibia. Vi flyr til Florida og bor en natt på hotell først, før vi legger ut på seilas mot azurblått hav i Karibia. Vi skal ut på 7 netters cruise på RCCL sitt nye fantastiske skip MS ”Wonder of the Seas” som tar oss med til spennende steder og private paradisdestinasjoner i Det karibiske hav. Vi våkner opp til nye havner nesten hver dag og underholdningen om bord er variert og fantastisk – så alle burde kunne finn seg sitt favorittsted om bord på skipet.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Balkonglugar inkludert!

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 16890
Sted: Cruise i Karibia
Avreisedato: 25. februar 2023
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 06. mars 2023

Program

Lørdag: Hjem – Orlando Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn på egenhånd. Her møter vi reiselederen, og sjekker vi inn på flyet til Reykjavik, avgang kl.12,50. Etter drøye 2 timer lander vi og går videre til Orlandoflyet. Etter nye 6 timer lander vi i Florida kl.20,35 (lokal tid). Herfra er det ikke langt til hotellet som ligger ikke langt fra flyplassen.

Søndag: Orlando – RCCL Wonder of the Seas Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen  som tar oss med den siste timen til Port Caneveral. Her sjekker vi inn på den nye, flotte RCCL  «Wonder of the Seas» som blir vårt hjem de neste 7 nettene. Vi har alle inkludert plass i lugarer med balkong med utsikt over havet. Vi skal hygge oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt av levende musikk, dans og show rundt om på skipet.

Søndag – Søndag: Om bord på RCCL Wonder of the Seas Mandag legger vi til kai i byen Nassau på Bahamas. Karibisk sjarm med hvite sandstrender og krystallklart vann er noen stikkord. Tirsdag legger vi til kai på RCCLs private øy – Coco Cay i Bahamas. Øya har flere forskjellige strender, og du kan velge mellom å besøke en stille og bukt, eller å dra opp i heliumballong 150 meter over bakken – valget er ditt. Onsdag gjør vi oss kjent på skipet mens vi seiler på asurblått hav mot Karibia. Torsdag ankommer vi Falmouth på Jamaica, hvor vi kan ta en spasertur til stranden, eller besøker Cobaya Gardens – et tropisk paradis.   Fredag legger vi til kai på RCCL sin private havn Labadee på Haiti. Stedet er et paradis med noe for enhver. Legg deg ned på en strandstol i Columbus Cove, ta deg en dukkert i det deilige varmet vannet, eller hva med å ta på seg dykkermaska og snorkle for å utforske livet under havoverflaten? Lørdag får vi en avslappende dag til sjøs etter å ha hatt noen opplevelsesrike dager, og kan bare nyte av fasilitetene om bord.

Søndag: Orlando Vi spiser frokost på skipet, og tar det litt med ro før vi går i land. Vi blir hentet med buss som tar oss med til Orlando hvor vi får et par timer til å se oss rundt før vi kjører til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Reykjavik, avgang kl.17,45.

Mandag: Oslo – hjem Etter nattflyvning fra USA ankommer vi Reykjavik, og går videre til Osloflyet. Etter nye drøye 2 timer ankommer vi Oslo Lufthavn Gardermoen kl.11,35. Her tar vi farvel med reiselederen og de andre deltakerne for denne gang.

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $21 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*1 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokoster før cruiset
*7 netters cruise i balkonglugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen
*Service Charge på cruisebåten (verdi kr. 1000,-)

Tillegg

*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle lugarer)
*Enkeltlugar kr.3 040,-
*Elektronisk visum (ESTA) til USA om vi skal ordne det kr. 450,- (inkludert $21 i visumgebyr)
*Drikkepakke -Deluxe beverage package kr. 3 950,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter). Begge eller ingen i samme lugar må ha denne.