Cruise i Middelhavet med Cinque Terre & Mallorca

«Her sjekker vi inn på Costa cruises skip Costa Diadema som blir vårt hjem den neste uken»

Avreisedato: 12. oktober 2023 | 9 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Nyt det deilige klimaet på cruise i Middelhavet

Vi får en guidet rundtur i Barcelona før vi går ombord med flotte Costa Diadema

Bli med på cruise i oktober når roen senker seg langs Middelhavet etter en lang hektisk sommer. Temperaturene er fortsatt behagelige for oss nordboer både på land og til vanns. Vi starter turen med en overnatting i Barcelona, før vi legger ut på 7-netters cruise til spennende destinasjoner langs Middelhavets bredd. Vi besøker Marseille i Frankrike, Savona på Italias blomsterriviera, La Spezia like ved Cinque Terre, Civitavecchia utenfor Roma og avslutter med besøk på favoritten Mallorca. Alt dette mens vi bor godt om bord på Costa Diadema.

 

  Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Herlig sommervarme på cruise i Middelhavet

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 12. oktober 2023
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 20. oktober 2023

Program

Torsdag: Hjem – Barcelona Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Barcelona, avgang kl.10,35. Etter 3 timer lander vi, og blir tatt med til vårt hotell ikke så langt fra flyplassen hvor vi skal bo denne natten. Ettermiddagen og kvelden fri til avslapning og hygge.

Fredag: Barceona -«Costa Diadema»Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet av buss og guide som tar oss med på en panoramasightseeing i Barcelona. Vi får se de mest kjente severdighetene og høre den interessante historien. Rundturen avsluttes på cruisehavnen ved lunsjtid. Her sjekker vi inn på Costa cruises skip Costa Diadema som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller deltar på ulike aktiviteter på skipet.

Fredag – fredag: Om bord på «Costa Diadema» Lørdag ankommer vi Marseille i Frankrike. Byen har en hyggelig gamleby, og kirken Notre Dame ligger på toppen av fjellet med fantastisk utsikt over byen og områdene rundt. Søndag legger vi til kai i Italia og byen Savona. Sentrum og stranden er bare en kort spasertur unna havnen hvor skipet legger til, og borgen Primar er byens mest kjente severdighet. Hva med å unne seg en Italiensk pizza eller italiensk gelato? Mandag legger vi til kai i La Spezia  – innfallsporten til de 5 små landsbyene Cinque Terre, som ligger vakkert til og klorer seg fast i fjellsidene ned mot Middelhavet. Her er det mulighet for å bli med reiselederen med lokaltog til Cinque Terre (mot tillegg). Tirsdag legger vi til kai i Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan man dra inn til Roma med lokaltog, bare gå seg en tur i byen vi legger til, eller slappe av om bord. Onsdag har vi en dag til sjøs og kan slappe av og hygge oss etter noen opplevelsesrike dager. Torsdag ankommer vi Mallorca og Palma by som er «hovedstaden» på Mallorca. Den koselige gamlebyen med sine små gater, og den flotte katedralen er byens høydepunkter.

Fredag: Valencia – hjem Frokost om bord før vi går i land i Spania og Valencia. Her venter buss for å ta oss med langs kysten opp til Barcelona (ca 3,5 timers effektiv kjøring).  Vi har inkludert felles lunsj underveis. Flyavgang fra Barcelona kl.15,20 direkte til Oslo som vi ankommer ca 3 timer senere. Ved ankomst til Gardermoen tar vi farvel med de andre for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*1 overnatting før cruiset i delt dobbeltrom
*1 frokost & 1 lunsj før/etter cruiset
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €77 i service charge
*Enkeltlugar/rom kr. 0,- (20% av alle lugarer)
*Enkeltlugar/rom kr. 2 000,- (enkeltlugar utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 3 790,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 350,- (6 timers utflukt til Cinque Terre med tog)
*My Drinks drikkepakke kr. 2 485,- (Pris per person. Alle i samme lugar må eventuelt ha drikkepakke)