Cruise i Middelhavet med Sardinia & Mallorca

«Tirsdag legger vi til kai i Olbia på Sardinia. Bli med oss på utflukt (mot tillegg), eller dra på oppdagelsesferd på egenhånd»

Avreisedato: 22. september 2024 | 8 dager | Turpris: 11990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Pensjonistforbundet

Deilig 7 netterscruise med Sardinia & Mallorca

Vi møter våren på Costa Pacifica i Middelhavet

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Fra Savona skal vi ut på et fantastisk 7 netters cruise som tar oss med til noen av de beste havnene i den vestlige delen av Middelhavet med Mallorca og Sardinia som høydepunkt, men Valencia, Civitavecchia og Marseille har også mye å tilby. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget osv…

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

7 netterscruise i deilige Middelhavet

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 11990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 22. september 2024
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 29. september 2024

Program

Søndag: Hjem – Savona & «Costa Pacifica» Vi har fremmøte på Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne og sjekker inn på direkteflyet til Milano, avgang kl.08,30. Etter 3 timer lander vi, og blir tatt med de siste 2 timene til Italia og cruisehavnen i Savona. Her sjekker vi inn på Costa cruises skip Costa Pacifica som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget, blir underholdt eller kan delta på ulike aktiviteter om bord på skipet.

Søndag – søndag: Om bord på «Costa Pacifica» Mandag legger vi til kai i Italia og Civitavecchia, som er havnebyen til Roma. Her kan du dra med lokaltoget inn til Roma by, eller du kan bare ta deg en vandretur i byen, spise

en god pizza og nyte livet. Tirsdag legger vi til kai i Olbia på Sardinia. Bli med oss på utflukt (mot tillegg), eller dra på oppdagelsesferd på egenhånd. Onsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Torsdag legger vi til kai på Mallorca. Her kan vi ta oss en vandretur i den koselige gamlebyen, vi kan dra til en deilig strand, eller hva med bare å sitte og se utover folkelivet med  deilig tapas?  Fredag legger vi til kai i Valencia. Dra til den historiske gamlebyen, gå deg en tur på det kjente matmarkedet og sett deg ned og nyt deilig tapas. Bystranda lokker også om du ennå ikke har fått deg en dukkert i Middelhavet. Lørdag ankommer vi Frankrike og byen Marseille ved lunsjtid. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles?

Søndag: Savona – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land.  Vi drar sammen med reiselederen til den sjarmerende byen Noli hvor vi får tid til å spise lunsj (på egenhånd), før vi kjører opp til Milano. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.18,20. Etter 2,5 timer ankommer vi Oslo og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €77 i service charge
*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle lugarer)
*Enkeltlugar kr. 4 515,- (enkeltlugarer utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 4 390,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 6 790,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 2 625,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter) *Utfluktspakke kr. 400,- (3,5 timers guidet rundtur på Sardinia)