Cruise i Middelhavet med Tunisia & Pompeii

«Onsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs mens vi krysser Middelhavet mot Afrika»

Avreisedato: 25. oktober 2022 | 8 dager | Turpris: 8790

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Medlemscruise i Middelhavet til Tunisia & Pompeii

Opplev spennende havner og komforten på cruiseskipet

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Vi starter turen fra den pulserende storbyen Barcelona, kjent for Gaudi, spansk tapas og flotte strender. Vi fortsetter ut på et fantastisk 7-netters cruise, som tar oss med til 5 spennende destinasjoner langs Middelhavets bredd. Vi starter med besøk i La Goulette i Tunisia før vi fortsetter til Sicilia og videre til Napoli – innfallsporten til Pompeii – pestoens og blomsterrivieraens hovedstad Genova, før vi avslutter med besøk i Marseilles. Vi nyter utsikten over havet og ta oss en dukkert i bassenget underveis.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

7 netterscruise med Tunisia & Pomieii

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8790
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 25. oktober 2022
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 01. november 2022

Program

Tirsdag: Hjem – Barcelona – «MSC Opera» Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoe på egenhånd. Her sjekker vi inn på flyet til Barcelona, avgang kl.09,05. Etter 3 timer ankommer vi Spania og tar plass i bussen som tar oss med til cruisehavnen. Her sjekker vi inn på det litt mindre cruiseskipet «MSC Opera», som blir vårt hjem den neste uken. Vi skal hygge oss med god mat og service, nyte utsikten fra dekket, ta oss en dukkert i svømmebassenget, bli underholdt eller delta på ulike aktiviteter på skipet.

Onsdag – mandag: Om bord på «MSC Opera» Onsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs mens vi krysser Middelhavet mot Afrika, og gjør oss bedre kjent om bord. Torsdag legger vi til kai i La Goulette i Tunisia. Bli med reiseleder på utflukt til restene fra antikkens Kartago med historie tilbake nesten 2000 år, eller dra på egen utflukt langs kysten til de brostenslagte gatene i Sidi Bou Said. Fredag legger vi til kai i Palermo på Sicilia. Gamlebyen huser fantastiske barokkirker og brostenslagte gater fra middelalderen. Dra på oppdagelsesferd, eller hva med å besøke de antikke templene i Agrigento? Lørdag ankommer vi pizzaens fødested – Napoli. Ikke langt unna finner vi vulkanen Vesuv og Pompeii. Idag kan du velge å bli i Napoli sentrum og nyte en original pizza, eller blir med reiseleder på utflukt til Pompeii (mot tillegg). Søndag ankommer vi Genova. Byen er kjent som pestoens fødested, samt innfallsporten til Italias blomsterriviera.  Mandag legger vi til kai i Marseille i Frankrike. Gamlebyen er sjarmerende, og Notre Dame ligger på en høyde over byen og gir en fantastisk utsikt over områdene rundt. Det er også mulig å dra ut på landsbygda i Provence til koselige småbyer eller bare slappe av siste dag om bord på skipet.

Tirsdag: Barcelona – hjem Frokost om bord før vi går i land i Barcelona. Vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl.13,25. Etter drøye 3 timer lander vi på Gardermoen og tar farvel med reiselederen og de andre deltagerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge €70
*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltlugar kr. 2 100,- (enkeltrom utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 7 790,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 990,- (utflukt til Kartago i Tunisia, samt 4 timers utflukt til Pompeii)
*Drikkepakke Easy kr. 2 380,- per person (Alle i lugaren må ha drikkepakke)
*Internet 1 enhet kr. 650,- eller Internet 2 enheter kr. 1 050,- (surfing ikke streaming)