Cruise til Middelhavets favoritter

«Besøk en av Gaudis imponerende byggverk i Barcelona, eller dra på oppdagelsesferd i Palermo»

Avreisedato: 07. november 2021 | 9 dager | Turpris: 9490

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Pensjonistforbundet

Bli med oss til Middelhavets favoritter

Palermo, Valetta, Marseille og mye mer – opplevelsene står i kø!

Bli med på et deilig cruise i Middelhavet med nye flotte MSC Grandiosa. La deg imponere av det store atriumet, nyt levende musikk, kos deg med god mat i en av de 11 restaurantene og nyt utsikten over havet når vi seiler fra by til by. La deg sjarmere av gamlebyen i Maltas hovedstad Valletta, dra på standen for en dukkert i havet eller besøk en av Gaudis imponerende bygninger i Barcelona, besøk Notre Dame i Marseille, dra på oppdagelsesferd i Palermo på Sicilia, eller besøk Colosseum i Roma – muligheten er uendelige.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Flott cruiseskip & spennende havner

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9490
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 07. november 2021
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 15. november 2021

Program

Søndag: Hjem – Alessandria Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiseledere og de andre deltakerne, og sjekker inn på flyet til München, avgang kl.11,25. Etter 2 timer lander vi og går videre til Milanoflyet. Etter en ny drøy time lander vi kl.16,20 og blir hentet av buss som tar oss de siste milene til hotellet i Alessandria. Kvelden fri til avslapning og hygge.

Mandag: Alessandria – MSC Grandiosa Frokost på hotellet. Vi samles og får utlevert cruisebillettene før vi kjører til cruisehavnen i Genova. Her sjekker vi inn på MSC Grandiosa som blir vårt hjem den neste uka. Den første ettermiddagen går vi på oppdagelsesferd før vi kaster loss om kvelden. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk på skipet.

Tirsdag – Søndag: Om bord på MSC Grandiosa Tirsdag legger vi til kai i Civitavecchia, som er havnebyen til Roma. Her er det mulig å gå seg en tur i byen, eller slappe av om bord. Onsdag ankommer vi Palermo på Sicilia. Med en historie som går helt tilbake til 800 f.Kr. er gamlebyen full av sjarm og attraksjoner. Begi deg ut på oppdagelsesferd i gamlebyen eller dra på utflukt ut på landsbygda. Torsdag legger vi til kai på Malta og hovedstaden Valletta.  Gamlebyen i Valletta er helt fantastisk med flotte historiske bygninger – og mange av de mest kjente som St. Elmo Fortet og St. Jansco katedralen fra 1500 tallet. Hva med å bli med på en guidet rundtur her? Fredag tilbringer vi hele dagen til sjøs, hvor vi nyter fasilitetene og restaurantene ombord. Lørdag legger vi til kai i Barcelona. Ta deg en tur til gamlebyen og oppdag noen av de fantastiske bygningene til Gaudi, gjør fordelaktige innkjøp eller ta deg en god tapaslunsj. Søndag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende, historiske småbyen Aix-en-Provence?

Mandag: Genova – hjem Vi spiser frokost om bord før vi ankommer Genova. Her tar vi farvel med MSC Grandiosa, og tar plass i bussen som tar oss med til flyplassen i Milano. Her går vi om bord i flyet til München, avgang kl.13,10.  En drøy time senere ankommer vi Tyskland og går videre til Osloflyet. Etter nye 2 timer lander vi på Gardermoen kl.17,55 og tar farvel med de andre deltakerne.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*1 overnatting før cruiset med frokost
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €70 i service charge
*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 2 400,- (enkeltrom utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 3290,- (per lugar)
*Balkonglugar kr.4990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 650,- (4 timers utflukt til Aix-en-Provence & 2,5 timers guiding på Malta)
*Drikkepakke Easy kr. 2380,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke)
*Internet om bord 1 enhet surfing kr.650,- *Internet om bord 2 enheter surfing kr.1050,-