Deilige vårdager på cruise i Middelhavet med Barcelona

» Mandag ankommer vi Barcelona i Spania. Begi deg ut på oppdagelsesferd i gamlebyen, og unn deg en god tapas»

Avreisedato: 16. mars 2024 | 7 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Pensjonistforbundet

6 netter på flotte Costa Smeralda

Alle måltider inkludert ombord!

Bli med oss på et deilig cruise i Middelhavet. Fra Italia skal vi ut på et 6 netters cruise som tar oss med til spennende havner i den vestlige delen av Middelhavet. Et av turens høydepunkter er favoritten Napoli, kjent for sin napolitanske pizza, historiske sentrum og nærhet til ruinbyen Pompeii. Vi skal også besøke Marseille – innfallsporten til Provence, med Notre Dame katedralen som ligger med panormautsikt over byen og områdene rundt. Vi får også flotte dager om bord cruiseskipet, nyt utsikten fra dekk, ta deg en dukkert i bassenget og nyt deilig mat- og drikke.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Deilge vårdager på cruise i Middelhavet

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 16. mars 2024
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 22. mars 2024

Program

Lørdag: Hjem – Costa Smeralda Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Milano, avgang kl.09,15. Etter 2,5 timer lander vi i Italia og tar plass i bussen som tar oss de siste par timene ned til Middelhavets bredd og cruisehavnen i Savona. Her går vi ombord på Costa Cruises flotte skip «Costa Smeralda» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god italiensk mat, vi nyter utsikten fra dekket, og kan ta oss en dukkert i svømmebassenget eller et av boblebadene og bli underholdt rundt om på skipet.

Søndag – torsdag: Om bord på «Costa Smeralda» Søndag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan dra inn til sentrum av byen, ta det lille toget opp til Notre Dame katedralen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles? Mandag ankommer vi Barcelona i Spania. Begi deg ut på oppdagelsesferd i gamlebyen, og unn deg en god tapas. Tirsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Onsdag ankommer vi Napoli i den sørlige delen av fastslands-Italia. Utforsk byens spennende sentrum på oppdagelsesferd, eller bli med reiselederen på utflukt til ruinbyen Pompeii (mot tillegg). Torsdag legger vi til kai i Italia og Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan du dra med lokaltoget inn til Roma by, eller du kan bare ta deg en vandretur i byen, spise en god pizza og nyte livet.

Fredag: Genova – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land. Vi kjører de drøye 2 timene til flyplassen i Nice. Her sjekker vi inn på flyet til København med avgang 14,50, etter 2 timer lander vi og går videre til Osloflyet. Etter  en ny time lander vi kl.19,30, og tar farvel med de andre.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*6 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider inkludert
*Reiseleder med på turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €66 i service charge
*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle lugarer)
*Enkeltlugar kr. 2 730,- (enkeltlugarer utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 2 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 4 990,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 2 250,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)
*Utfluktspakke kr. 990,- (3 timers panoramasightseeing i Barcelona & 5 timers utflukt til Pompeii inkludert inngangsbilletter)