Førjulstur med julemarked i Kolding & Flensburg

«..når vi besøker slottet foregår årets julemarked her som er fylt med unike gaver, godt håndverk og tradisjonell mat»

Avreisedato: 03. desember 2022 | 4 dager | Turpris: 4990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Kom i julestemning på medlemstur til Kolding

Gjør en hyggelig julehandel i Flensburg

Kolding er en utrolig sjarmerende by, som er flott pyntet til jul. Vi starter turen med et deilig julebord på seilasen mellom Oslo og København, før vi besøker det tradisjonelle julemarkedet på Koldinghus Festning som får oss i ordentlig dansk julestemning. Vi skal også besøke Flensburg – i byen finner vi det flotte julemarkedet med boder som selger håndverk, glühwein og brente mandler. Det er også gode muligheter for å gjøre fordelaktige innkjøp i byens gågate.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Gjør en god julehandel i Tyskland

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 4990
Sted: Danmark, Kolding med Flensburg
Avreisedato: 03. desember 2022
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen & Oslo S
Hjemreisedato: 06. desember 2022

Program

Lørdag:  Hjem – Oslo (København) Bussen starter fra Oslo Lufthavn kl.14,30 og kjører via Oslo S kl.15,15 før vi ender opp på Vippetangen kl.15,30. Her går vi om bord i DFDS Seaways ferge som skal ta oss til København kl.17,00. Vi har inkludert plass i innvendige lugarer, og samles til dansk julebord om kvelden. Resten av ettermiddagen og kvelden kan vi hygge oss rundt om i skipets salonger.  

Søndag og Mandag: I Danmark Vi spiser frokost mens vi nyter innseilingen til København som vi ankommer kl.10,00. Vi tar plass i bussen og kjører direkte til Kolding og Koldinghus Festning som er et kongeslott som har en 750 år lang historie. Slottet er fylt med utstillinger i verdensklasse, og når vi besøker slottet foregår årets julemarked her som er fylt med unike gaver, godt håndverk og tradisjonell mat. Om ettermiddagen kjører vi til Comwell Hotel Kolding som ligger en liten spasertur fra gamlebyen hvor vi skal bo begge nettene. Mandag har vi inkludert utflukt til Tyskland og Flensburg. Vi anbefaler alle en gåtur i den koselige julepyntede byen, vandre gjennom den hyggelige gågaten med masser av fristende tilbud og flotte julemarked. Bussen gjør et stopp ved grensen også for mulighet til en fordelaktig handel. Vi er tilbake i Kolding utpå ettermiddagen, og har inkludert felles middag om kvelden.

Tirsdag: Danmark – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen som tar oss med opp gjennom Danmark. Vi passerer Vejle og Aalborg frem til Hirtshals. Her blir det en stopp for mulig matshopping, før vi går om bord i Color Lines Superspeed til Larvik kl.12,45. Etter ankomst Larvik kl.16,30 går ferden tilbake til våre påstigningssteder og beregnet ankomst til Oslo er 19,00 og Gardermoen 19,45.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar
*3 frokoster
*1 julebord
*1 middag
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom/lugar kr. 990,- (enkeltrom/lugar utover 20%)
*Utvendig lugar fergen på utreise kr. 250,- (per lugar)
*Julelunsj på fergen hjem kr. 280,- (per person)