Jomfrucruise MSC Seascape fra Middelhavet til New York

Avreisedato: 21. november 2022 | 17 dager | Turpris: 16990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Fantastisk Jomfrucruise til New York!

Atlanterhavskrysning som «i gamle dager»!

Hva er vel bedre enn lukten av noe helt nytt? Vær den første til å sove i senga på lugaren, en av de første til å spise deilig mat i restauranten, eller en av de første til å ta dukkert i bassenget. La deg imponere over det nye flotte cruiseskipet MS Seascape når det legger ut på sitt jomfruseilas i november 2022. Vi starter fra Middelhavets bredd i Barcelona og ender opp i verdensmetropolen New York som er pyntet til jul. Underveis besøker vi Madeira og Bermuda – før skipet skal døpes i New York dagen vi drar hjem.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Jomfrucruise med MSC Seascape

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 16990
Sted: Cruise fra Europa til New York
Avreisedato: 21. november 2022
Avreisested:
Hjemreisedato: 07. desember 2022

Program

Mandag: Hjem – Barcelona Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen hvor vi møter reiselederen og de andre deltakerne, og sjekker inn på flyet til Barcelona, avgang kl.08,30. Etter 3 timer lander vi i Spania, og tar plass i bussen som tar oss til cruisehavnen. Her sjekker vi inn på Jomfruseilasen til MSC Seascape som skal ta oss over Atlanterhavet til New York. Her skal vi kose oss de neste15 nettene. Vi går på oppdagelsesferd om ettermiddagen før vi kaster loss om kvelden. Vi hygger oss med god service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Tirsdag 22. november  – mandag 5. desember: Om bord på MSC Seascape Tirsdag ankommer vi Valencia i Spania. Vi kan  slapp av og nyte den siste første dagen i Middelhavsklima, eller dra in til det spennende sentrum på oppdagelsesferd. Onsdag tilbringer vi dagen til sjøs, mens vi seiler langs Spanias solkyst mot Gibraltarstredet. Torsdag ankommer vi den ukjente, men idylliske spanske byen Cadiz. Byen har en rik historie, og en gamleby som er vel verdt et besøk. Fredag setter vi for alvor kursen ut i Atlanterhavet mot spennende eventyr. Lørdag ankommer vi Funchal på blomsterøya Madeira, dra på utflukt til Nonnenes dal, eller ta et glass madeiravin i gamlebyen. Søndag til torsdag seiler vi i full fart mot Amerika når vi krysser Atlanteren. Vi går på oppdagelsesferd rundt om på skipet, kan prøve noen av de mange restaurantene og ta oss en dukkert i bassenget. Fredag ankommer vi Kings Wharf på Bermuda og blir helt til lørdag ettermiddag. Øya er kjent for sine 34 vakre strender, og har en skjærgård med mer enn 300 øyer, hvor 180 er bundet sammen av bruer her er mulighetene mange. Øya var under britisk herredømme, og det er fortsatt rester etter dette. Her er det også mulighet til å bli med reiseleder på utflukt (mot tilleg). Søndag tilbringer vi den siste dagen til sjøs, mens vi seiler de siste sjømilene inn mot Amerika og New York. Mandag ankommer vi ”The big Apple” New York. Her får vi med oss lokalguide som skal ta oss med på en guidet rundtur i denne fantastiske byen. Vi får se Ground Zero, FN bygningen, Central Park og Empire State Building. Resten av dagen fri til å utforske et julepyntet New York. 

Tirsdag: MSC Seascape – New York Vi spiser frokost om bord og tar det litt med ro om formiddagen før vi ved lunsjtid forlater skipet. Vi blir hentet av buss og lokalguide som tar oss med over Brooklyn Bridge. Her får vi en guidet rundtur i Brooklyn som var området hvor de fleste nordmenn slo seg ned. Etter besøket her fortsetter vi til flyplassen hvor vi sjekker inn på flyet tilbake til Europa, avgang kl.19,25. 

Onsdag: Reykjavik – hjem Vi ankommer Island tidlig om morgenen og går videre til Osloflyet. Etter drøye 2 timer lander vi i Oslo kl.11,35 og tar farvel med de andre deltagerne for denne gang.

Fakta om cruiseskipet:

Bygget i Monfalcone, Italia – sjøsatt i 2022

169500 bruttotonn, 339 meter lang og 41 meter bred

2270 lugarer, 11 restauranter, 19 barer og 6 svømmebasseng

Et av verdens største spa-anlegg til sjøs

Mange barer og salonger, og 1648 feststemt mannskap

NB! Alle må ha elektronisk visum for å komme inn til USA – dette koster $21 – søk på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*15 netters jomfrucruise med alle måltider
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som blir belastet alle om bord: Service Charge €150
*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltlugar kr. 6 750,- (enkeltrom utover 20%
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 9 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke Madeira & Bermuda kr. 990,- (5 timer på Madeira og 5 timer på Bermuda)
*Easy Drikkepakke kr. 5 100,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke om 1 velger dette)
*Elektronisk visum (ESTA) til USA om vi skal ordne det kr. 400,- (inkludert $21 i visumgebyr)