Julemarked i Lübeck med en smak av København

«Torsdag har vi hele dagen fri til å utforske julemarkedet»

Avreisedato: 28. november 2023 | 5 dager | Turpris: 6490

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Kom i den gode julestemningen!

Julemarkedet er omgitt av den koselige gamlebyen som er på UNESCOs verdensarvliste

Bli med oss til et av tysklands mest kjente julemarkeder i Lübeck. Vi får også noen timer med førjulshygge i København. Vi tar fergen fra Oslo til København begge veier, og bor 2 netter med i sentrum av Lübeck et par steinkast unna julemarkedet som har en historie helt tilbake til 1648. Julemarkedet er omgitt av den koselige gamlebyen som er på UNESCOs verdensarvliste, og lokker oss inn i små gater og smug med uendelig antall butikker og boder. Det er ”umulig” å ikke bli sjarmert av denne julepyntede byen.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev det stemingsfulle julemarkedet i Lübeck

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 6490
Sted: Tyskland, Lübeck
Avreisedato: 28. november 2023
Avreisested: Oslo Gardermoen & Oslo S
Hjemreisedato: 02. desember 2023

Program

Tirsdag: Oslo (København) Bussen har avreise fra Gardermoen kl.12,30 og fra Oslo S kl.13,15. Herfra er det ikke langt igjen til Vippetangen hvor vi går om bord i fergen til København, som har avgang kl.15,00. Vi har inkludert plass i innvendige lugarer, og nyter utsikten mens vi seiler ut gjennom Oslofjorden. Vi samles til dansk julebord om kvelden. Resten av kvelden fri til avslapning og hygge.

Onsdag, torsdag og fredag: I Tyskland & Danmark Vi har inkludert frokost mens vi nyter innseilingen til København som vi ankommer kl.10,00. Her tar vi plass i bussen og kjører til Rødby hvor vi tar den korte fergeturen over til Puttgarden. Herfra er det ikke langt igjen til Lübeck. Ved ankomst får vi med oss en lokalguide. Vi blir tatt med i buss og til fots hvor vi får tips om hvor de beste julemarkedene foregår i byen. Vi samles til felles middag om kvelden. Torsdag har vi hele dagen fri til å utforske julemarkedet, dra til Niederegger for å se på marsipanproduksjonen, og kanskje kjøpe med dere noe godt hjem. Bussen tar også med de som ønsker det til det store shoppingsenteret Citti. Fredag spiser vi frokost på hotellet, før vi pakker i bussen og kjører til Puttgarden. Herfra med ferge over til Danmark og videre opp til København. Vi ankommer danmarks hovedstad ved lunsjtid og får noen timer til å besøke julemarkedet og komme i god dansk førjulstemning før vi tar turen bort til fergeterminalen. Her går vi om bord i fergen tilbake til Oslo, avgang kl.16,30. Vi bor i innvendige lugarer, og har hele ettermiddagen og kvelden fri.

Lørdag: Oslo – hjem Vi spiser frokost om bord før ankomst til Oslo kl.10,00. Bussen kjører de som ønsker det fra fergeterminalen til Oslo S, og videre opp til Gardermoen.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar
*4 frokoster
*2 middager
*Guiding i Lübeck
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 0,- (20% av alle rom/lugarer)
*Enkeltrom/lugar kr. 1 720,- (enkeltrom/lugar utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 700,- (per lugar totalt for tur/retur)