Liverpool med Wales & Yorkshire

«Vi gjør også en stopp ved Ribblehead hvor vi ser på den utrolige jernbanebroen som ble bygd på 1800-tallet»

Avreisedato: 28. august 2023 | 5 dager | Turpris: 7990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Pensjonistforbundet

Medlemstur til Storbritannia

Vi har Liverpool som base og reiser på flere utflukter under oppholdet

Bli med oss på en spennende reise i det nordlige England. Vi bor midt i Beatles’ og fotballens by Liverpool, et koselig sentrum fylt med små butikker, restauranter og barer. Vi skal få oppleve Liverpool by med sjøfarts-, musikk- og fotballhistorie. Vi skal også på oppdagelsesferd ut på landsbygda hvor vi besøker Yorkshire og Wales hvor vi får oppleve koselige, små landsbyer og fantastisk natur.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Vakker natur og spennende historie

Reiseleder med på turen

Reisefakta

Turpris: 7990
Sted: England, Liverpool
Avreisedato: 28. august 2023
Avreisested: Oslo, Bergen, Trondheim & Stavanger
Hjemreisedato: 01. september 2023

Program

Mandag: Hjem – Liverpool Vi har fremmøte på Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger Lufthavn på egenhånd. Her sjekker vi inn på flyet til Manchester med avgang ca. kl.19,00. Etter et par timer lander vi i England hvor vi møter reiselederen og de andre deltakerne. Her venter bussen for  å ta oss den siste timen frem til Liverpool hvor vi bor midt i sentrum av byen med gangavstand til alt.

Tirsdag, onsdag og torsdag: I Liverpool Vi har frokost inkludert hver dag, samt felles middag 2 kvelder under oppholdet i Liverpool. Den ene dagen skal vi på utflukt til den nordlige delen av Wales. Underveis skal vi besøke Llandudno hvor vi tar oss en spasertur på den kjente havnepromenaden og den viktorianske piren. Vi skal også besøke Conwy Castle som har en historie som går tilbake til år 1283, og vi skal se på Pontcysyllte-akvedukten fra 1797, i tillegg til at vi får masse flotte naturopplevelser underveis. En annen dag får vi med oss buss og lokalguide i Liverpool. Vi skal få se det beste som byen har å tilby, og vil få høre om Beatles + sjøfartshistorie og se de verdenskjente fotballstadionene som byen har. Resten av dagen fri til avslapning og hygge. Den siste utfluktsdagen skal vi på utflukt til Yorkshire. Underveis skal vi besøke Haworth hvor de kjente Brontë-søstrene vokste opp og skreve sine bøker og dikt. Vi vandrer i de brosteinsbelagte gatene, og kan drømme oss tilbake i tid. Vi gjør også en stopp ved Ribblehead hvor vi ser på den utrolige jernbanebroen som ble bygd på 1800-tallet. Vi skal også besøke byen Haws som har et fantastisk torg og hyggelige gater.

Fredag: Liverpool – hjem Frokost på hotellet før vi får store deler av dagen fri. Om ettermiddagen blir vi hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Manchester. Her sjekker vi inn på flyene til Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger som har avgang ca. kl.21,00. Vi tar farvel med de andre før vi flyr de siste 2 timene tilbake til våre hjemsteder.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 2 200,- (enkeltrom utover 20%)