Nyttårsfeiring i Tromsø

«Om kvelden samles vi til felles nyttårsbuffet»

Avreisedato: 30. desember 2021 | 4 dager | Turpris: 7390

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Pensjonistforbundet

Hils det nye året velkommen i Tromsø

…med utfluktsdag til Sommarøy!

Pakk ned ull og din varmeste jakke og bli med oss til det arktiske Vintereventyret i Tromsø. Mørketida har satt inn over Nord-Norge, og Tromsø er ikke noe unntak. Men med et lyst snølag over byen, naturen og områdene rundt, så kan vi oppleve fantastiske farger og lys i blåtimen, og om vi er heldig får vi oppleve nordlyset som danser over vinterhimmelen. Bli med å feire nyttår i Vintereventyret Tromsø.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Nyttårsmiddag i hyggelig selskap

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 7390
Sted: Norge, Tromsø
Avreisedato: 30. desember 2021
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 02. januar 2022

Program

Torsdag: Hjem – Tromsø Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltagerne og sjekker inn på flyet til Tromsø, avgang kl.12,30. Etter drøye 1,5 time lander vi i Nord-Norges hovedstad, Tromsø. Her blir vi møtt av buss og lokalguide som tar oss med på en rundtur hvor vi får se de mest kjente severdighetene samt høre den interessante historien. Rundturen ender opp i sentrum hvor vi skal bo Scandic Grand Hotel Tromsø som ligger midt i byen. Vi samles til felles middag om kvelden.

Fredag og lørdag: I Tromsø Vi har frokost inkludert hver morgen. Den første dagen er det nyttårsaften. I utgangspunktet er denne dagen fri, og vi samles for en nyttårsquiz utpå ettermiddagen. Om kvelden samles vi til felles nyttårsbuffet. For de som ønsker så er det mulig å dra på stille hvalsafari med hybridskipet båten Brim denne dagen (mot tillegg). Man får masse informasjon om hvaler, og nyter utsikten over den fantastiske naturen, og vi drar på jakt etter Knølhval og Spekkhoggere i de fiskerike områdene på utsiden av Tromsø (avgang 08,00 – tilbake ca. 15,00). Den andre dagen drar vi på utflukt til Sommarøy. Selv om det er mørketid så får vi oppleve majestetiske fjell, og vakre fjorder. Vi kjører gjennom fjorder og små lokale bygder, og stopper ved Sommarøy Arctic Hotel hvor vi tar en pause og får servert en enkel lunsj. Er vi heldige får vi se reinsdyr på land, og hvaler like ved kysten. Vi er tilbake i Tromsø utpå ettermiddagen.

Søndag: Tromsø – hjem Frokost på hotellet. Vi får formiddagstimene fri i Tromsø. Reiseleder tar med de som ønsker opp med Fjellheisen til 421 meter over havet med utsikt over områdene rundt (taxi til/fra og heis for egen kostnad).  Om ettermiddagen blir vi hentet av buss som tar oss med til flyplassen i Tromsø. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.15,15. Etter knappe 2 timer lander vi på Gardermoen og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom
*3 frokoster
*1 lunsj
*1 middag
*1 nyttårsmiddag inkludert en valgfri drikke
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 1 665,- (enkeltrom utover 20%)
*7 timers båttur med Brim kr. 1 490,- (per person, må bestilles senest 30 dager før avreise, kan bli utsolgt før dette)
Rabatt for: *Reise uten fly kr. 1 500,- (oppmøte og avreise fra Tromsø Lufthavn på egenhånd)