Påsketur til sjarmerende Costa Brava & Malgrat de Mar

«En annen dag under oppholdet skal vi på utflukt til Barcelona. Vi får med oss lokalguide som tar oss med rundt i byen»

Avreisedato: 01. april 2023 | 10 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Pensjonistforbundet

Deilige påskedager på Costa Brava!

Vi bor på hotell kun for voksne

Som et maleri, med det intense grønne fra pinjetrærne, de massive steinformasjonene, mykheten fra den gylne sanden, og det dypblå havet – det er Costa Brava. På Costa Brava-kysten bor vi i strandbyen Malgrat de Mar med et levende turistsentrum og uendelig lang sandstrand. Vi skal på utflukt langs kysten forbi koselige småbyer som Tossa de Mar opp til koselige Empuribrava og Roses, vi skal på utflukt til verdensbyen Barcelona, og vi skal inn i landet på utflukt til småbyer på landsbygda med smaking av lokalprodusert mat og drikke.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Avslappende påske på hotell kun for voksne

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Spania, Costa Brava, Malgrat de Mar
Avreisedato: 01. april 2023
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 10. april 2023

Program

Lørdag: Hjem – Malgrat de Mar Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiseledere og går vi om bord i flyet direkte til Barcelona, avgang kl.15,35. Etter ca. 3 timer ankommer vi Spania, hvor bussen står og venter for å ta oss med det siste stykket opp til Malgrat de Mar. Her sjekker vi inn på vårt gode Aqua Hotel Silhouette & Spa (hotell kun for voksne). Hotellet har 3 utendørs basseng, og et velvære-område med innendørs basseng. Alle rom med balkong og gratis wifi.

Søndag – søndag: I Malgrat de Mar Frokost inkludert hver morgen, samt felles middag alle kvelde (unntatt ankomstdagen). En dag drar vi på utflukt nordover langs den vakre Costa Brava-kysten. Vi kjører på motorveien helt opp til grensen til Frankrike og de vakre byene Empuriabrava og Roses. Empuriabrava blir også kalt Spanias Venezia, og er en flott by. I Roses får vi se Citadellet fra det 4. århundret f.Kr. og vi får også se fiskehavnen. Etter besøket her kjører vi inn på småveier, gjennom landsbyer hjem til Malgrat de Mar. En annen dag under oppholdet skal vi på utflukt til Barcelona. Vi får med oss lokalguide som tar oss med rundt i byen og viser oss de mest kjente severdighetene som La Rambla, Sagrada Familia, Havnen, Parc Guell osv. Vi får noen timer på egenhånd før vi returnerer til Malgrat de Mar utpå sen ettermiddag. Den siste utfluktsdagen drar vi inn i landet og skal besøke 3 sjarmerende landsbyer. Vi starter med Castellfollit de la Roca som ligger på en vulkansk klippe. Beliggenheten er flott, og gamlebyen er veldig koselig. Herfra fortsetter vi til landsbyen Santa Pau som ligger midt i nasjonalparken La Garrotxa, og byen har en historie som går tilbake til middelalderen. Dagens siste stopp er landsbyen Banyoles  som ligger ved Catalonias største innsjø. Idag har vi også inkludert felles lunsj hvor vi får smake på lokalproduserte mat og drikke.  Vi får også god tid til å slappe av og kose oss samt dra på småutflukter i nærområdet på egenhånd under oppholdet i Malgrat.

Mandag: Malgrat de Mar – Hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen og kjører til flyplassen i Barcelona. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo med avgang kl. 11,25. Etter drøye 3 timer lander vi i Norge og tar farvel med reiselederen og de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*9 overnattinger i delt dobbeltrom
*9 frokoster
*8 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 2 295,- (enkeltrom utover 20%)
*Rom med balkong mot basseng kr. 990,- per rom