Påsketur til sjarmerende Costa Brava & Santa Susanna

«Vi skal også på utflukt til verdenbyen Barcelona og utforske småbyer på landsbygda med smaking av lokalprodusert mat og drikke»

Avreisedato: 26. mars 2024 | 9 dager | Turpris: 11290

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Pensjonistforbundet

Deilige påskedager på Costa Brava!

Vi bor på hotell hvor alle rommene har balkong

Som et maleri, med det intense grønne fra pinjetrærne, de massive steinformasjonene, mykheten fra den gylne sanden, og det dypblå havet – det er Costa Brava. På Costa Brava-kysten bor vi i strandbyen Santa Susanna med et levende turistsentrum og en uendelig lang sandstrand. Vi skal på utflukt langs kysten til koselige småbyer som Pertallada, Pals og kystbyen Calella de Palafrugell. Vi skal også på utflukt til verdenbyen Barcelona og utforske småbyer på landsbygda med smaking av lokalprodusert mat og drikke.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Varme & avslappende påskedager i Spania

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 11290
Sted: Spania, Costa Brava, Santa Susanna
Avreisedato: 26. mars 2024
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 03. april 2024

Program

Tirsdag: Hjem – Santa Susanna Vi har fremmøte på Gardermoen på egenhånd hvor vi møter reiselederen. Her går vi om bord i direkteflyet til Barcelona, avgang kl.16,30. Etter ca. 3 timer ankommer vi Spania, hvor bussen står og venter for å ta oss med det siste stykket opp til Santa Susanna. Her sjekker vi inn på vårt ****Aqua Hotel Aquamarina & Spa. Hotellet har utendørs basseng, gratis wifi og underholdning. Alle rom med balkong. Spa avdeling mot betaling.

Onsdag – tirsdag: I Santa SusannaFrokost inkludert hver morgen, samt felles middag alle kvelde (unntatt ankomstdagen). En dag drar vi på utflukt nordover langs den vakre Costa Brava-kysten. Vi kjører nordover og skal først besøke de koselige middelalderbyene Pertallada og Pals. Byene har sjarmerende brostenslagte gater, og ligger på høyder med flott utsikt over landskapet rundt og kysten.  Vi besøker også Calella de Palafrugell som er er en sjarmerende fiskerlandsby med fargerike hus og trange gater som ender opp i Middelhavet.  En annen dag under oppholdet skal vi på utflukt til Barcelona. Vi får med oss lokalguide som tar oss med rundt i byen og viser oss de mest kjente severdighetene som La Rambla, Sagrada Familia, Havnen, Parc Guell osv. Vi får noen timer på egenhånd før vi returnerer til hotellet utpå sen ettermiddag. Den siste utfluktsdagen drar vi inn i landet og skal besøke 3 sjarmerende landsbyer. Vi starter med Castellfollit de la Roca som ligger på en vulkansk klippe. Beliggenheten er flott, og gamlebyen er veldig koselig. Herfra fortsetter vi til landsbyen Besalu som ligger midt i nasjonalparken La Garrotxa, og byen har en historie som går tilbake til middelalderen. Dagens siste stopp er landsbyen Banyoles  som ligger ved Catalonias største innsjø. Idag har vi også inkludert felles lunsj hvor vi får smake på lokalproduserte mat og drikke.  Vi får også god tid til å slappe av og kose oss samt dra på småutflukter i nærområdet på egenhånd under oppholdet.

Onsdag: Santa Susanna – hjem Vi spiser frokost på hotellet, og tar det litt med ro før vi tar plass i bussen og kjører til flyplassen i Barcelona. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo med avgang kl. 17,05. Etter drøye 3 timer lander vi i Norge og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*8 overnattinger i delt dobbeltrom
*8 frokoster
*7 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (30% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 2 400,- (enkeltrom utover 30%)
*Rom med balkong mot basseng eller havet kr. 1 000,- (per rom)