Skottland med Military Tattoo

«En annen dag drar vi til Loch Lomond, Stirling og et whisky-destilleri»

Avreisedato: 19. august 2024 | 5 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 2
Pensjonistforbundet

En opplevelse for livet -Military Tattoo

Vandre i de historiske gatene

Skottland er mer enn romantiske borgruiner, whisky, sekkepiper og høylandets villmark. Det er også et blidt og bølgende landskap, barske kyster med rikt fugleliv, sjarmerende småbyer og et paradis for friluftsfolk. Øyene ved Skottlands vestkyst er en verden for seg. Det er nesten 800 av dem, hvor av ca. 130 er bebodd. I Skottland blir “historiens vingesus” nærværende som få andre steder. Borger og historiske byer skjuler seg i det bølgende, grønne landskapet. Utilnærmelige murer omgir de gamle gårdene og kirkene.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Fantastisk show i historiske omgivelser

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Skottland, Glasgow
Avreisedato: 19. august 2024
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 23. august 2024

Program

Mandag: Hjem – Skottland Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne, og sjekker inn på direkte-flyet til Skottland, avgang kl.09,40. Etter 2 timer er vi fremme i Skottland og blir hentet med buss, som tar oss med til Glasgow hvor vi sjekker inn på vårt hotell med beliggenhet midt i sentrum. Om ettermiddagen blir vi møtt av lokalguide som tar oss med på en par timers vandretur i sentrumsgatene hvor vi får se de viktigste severdighetene. Rundturen avsluttes med felles middag.

Tirsdag, onsdag og torsdag: I Skottland Frokost hver dag og middag 2 dager (inkludert ankomstdagen). En dag under oppholdet får vi litt fri i om formiddagen før vi drar på utflukt til Edinburgh. Her møter vi vår lokalguide som tar oss med på en 3 timers rundtur i Edinburgh og omegn. Vi blir bedre kjent med byen og får bl.a. se Edinburgh Castle, The Royal Mile og Haymarket. Rundturen ender opp i sentrum hvor vi får noe fritid. Vi spiser middag på egenhånd før vi samles for å gå til Military Tatto. Dette blir en fantastisk opplevelse med opptredener fra hele verden. Vi returnerer til hotellet sen kveld. En annen dag drar vi til Loch Lomond, Stirling og et whisky-destilleri. Vi starter dagen med å kjøre til Balloch ved Loch Lomond i Trossach nasjonalpark. Herfra videre til sjarmerende Stirling by hvor de som ønsker kan besøke Stirling Castle (ikke inkludert). Etter en god pause her setter vi kursen tilbake mot Glasgow, men gjør en stopp på Glengoyne whisky-destilleri hvor vi har inkludert en guidet rundtur hvor vi også får prøvesmake noen av de edle dråpene som de produserer her. Vi er tilbake i Glasgow utpå ettermiddagen. Vi får også en hel dag fri i Glasgow til å utforske byen nærmere, dra på utflukter i lokalområdet samt gjøre fordelaktige innkjøp i noen av de spennende butikkene som vi finner her.

Fredag: Skottland – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi tar plass i bussen som tar oss med til flyplassen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl. 11,10. Etter drøye 1,5 time er vi i Norge og tar farvel med reiselederen og de andre deltakerne for denne gang.

NB! Ved eventuelt kansellering av Military Tattoo pga. dårlig vær vil kun inngangsbilletten her bli refundert.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 2 940,- (enkeltrom utover 20%)