Sommer i Danmark med Samsø og Læsø

«Her får vi med oss lokalguide som blir med oss hele dagen og viser oss rundt på øya i koselige landsbyer og fantastisk natur»

Avreisedato: 04. juni 2024 | 4 dager | Turpris: 6690

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Pensjonistforbundet

Dansk sommer på Samsø & Læsø

Opplev 2 herlige danske øyer!

Visste du at Danmark er omgitt av 400 småøyer? Bli med oss da vel, når vi skal oppdage 2 av øyene beliggende i havet mellom Danmark og Sverige – Samsø & Læsø. Samsø har en kystlinje som er ca. 120 kilometer, og vi skal oppdage både små, koselige landsbyer og den vakre kyststrekningen. Læsø er lillebroren – og blir ofte kalt et paradis i havgapet. Opplev den fantastiske naturen med endeløse hvite strender og  koselige, små landsbyer.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev 2 herlige danske øyer

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 6690
Sted: Danmark, Rebild Bakker
Avreisedato: 04. juni 2024
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen & Oslo S
Hjemreisedato: 07. juni 2024

Program

Tirsdag: Hjem – Rebild Bakker Bussen starter på Gardermoen kl.09,30, og Oslo S kl.10,20. Herfra videre gjennom Østfold til Sverige frem til Gøteborg. Her går vi om bord i fergen til Fredrikshavn, avgang kl.15,45. Etter 3 timer er vi fremme i Danmark, og tar plass i bussen som tar oss med like sør for Aalborg, til Rebild Bakker, hvor vi skal bo i 2 netter. Vi samles til felles middag ved ankomst.

Onsdag og torsdag: I Danmark Vi har frokokst inkludert hver dag og middag en av dagene. Onsdag skal vi på utflukt til Samsø. Vi starter litt tidlig fra hotellet og kjører sørover forbi Aarhus til Hou. Her tar vi fergen kl.09,30, og etter en time ankommer vi Samsø. Her får vi med oss lokalguide som blir med oss hele dagen og viser oss rundt på øya i koselige landsbyer og fantastisk natur. Om ettermiddagen tar vi fergen tilbake til fastlandet, og returnerer til hotellet i tide for middag. Torsdag spiser vi frokost før vi pakker bussen og gjør oss klar for utflukt til Læsø. Vi kjører opp til Fredrikshavn. Her tar vi fergen over til Læsø, som tar 1,5 time. Vi ankommer øya ved lunsjtid. Her får vi med oss lokalguide som tar oss med på en rundtur på øya. Vi får se typiske danske landsbyer, får høre om livet på øya og se den vakre naturen. Vi returnerer med kveldsfergen til fastlandet. Vi får 3 timer i Fredrikshavn til å spise middag på egenhånd før vi i halv tolv-tiden går om bord i nattfergen til Oslo. Vi har inkludert plass i innvendige lugarer.

Fredag: Oslo – hjem Vi spiser frokost om bord på fergen mens vi nyter innseilingen mot Oslo som vi ankommer kl.10,00. Vi tar farvel med reiselederen og de andre deltakerne, og bussen kjører tilbake til Oslo S og videre opp til Gardermoen for de som ønsker.

Prisen inkluderer

*All buss- og fergetransport
*3 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar
*3 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltlugar/rom kr. 0,- (33% av alle lugarer/rom)
*Enkeltlugar/rom kr. 960,- (enkeltlugar/rom utover 33%)
*Utvendig lugar Frederikshavn-Oslo kr. 580,- per lugar