Sommerdager i vakkert Alpelanskap i Tyrol

«før vi fortsetter til Ehrwald, en koselig alpelandsby hvor vi får fantastisk utsikt over Zugspitze»

Avreisedato: 06. august 2023 | 5 dager | Turpris: 8990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Pensjonistforbundet

Medlemstur til Tyrol

Bli med oss på medlemstur til hjertet av Europa!

Bli med oss på sommerdager i fantastisk Alpelandskap. Vi bor på grensen mellom Tyskland og Østerrike og får oppleve noe av det beste som denne regionen har å tilby. Høydepunktene står i kø! Vi skal besøke Mozarts Salzburg, Tyrols hovedstad Innsbruck med sitt gyldne tak, vi skal få oppleve vakkert alpelandskap når vi får utsikt mot Zugspitze og får oppleve vakre innsjøer og sjarmerende små landsbyer underveis på våre utflukter.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev fantastisk Alpelandskap

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 8990
Sted: Østerikke, Oberaudorf
Avreisedato: 06. august 2023
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 10. august 2023

Program

Søndag: Hjem – Oberaudorf Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her sjekker vi inn på direkteflyet til München, avgang kl.13,35. Etter et par timer lander vi i Bayerns hovedstad og tar plass i bussen som skal ta oss det siste stykket frem til det vakre alpelandskapet på grensen mellom Tyskland og Østerrike og byen Oberaudorf. Her skal vi bo i 4 netter på vårt hotell. Vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag, tirsdag og onsdag: I Oberaudorf Vi har frokost og middag inkludert hver dag. En dag drar vi på tur til Innsbruck, hvor vi får med oss lokalguide som forteller oss den interessante historien som byen har å tilby med bl.a. Goldenes Dachl. Vi får også litt fritid på egenhånd til lunsj og se oss litt rundt før vi returnerer til hotellet. Den andre dagen drar vi på utflukt i vakkert Alpelandskap. Vi kjører først til det kjente vintersportsstedet Garmisch Partenkirchen, før vi fortsetter til Ehrwald, en koselig alpelandsby hvor vi får fantastisk utsikt over Zugspitze. Herfra fortsetter vi over fjellovergangen Fernpass før vi er nede i dalen igjen. Her tar vi en stopp i Rattenberg, som er en av Østerrikes minste byer med et utrolig sjarmerende historisk sentrum. Vi er tilbake i Oberaudorf utpå ettermiddagen. Den siste utfluktsdagen skal vi på utflukt til Salzburg hvor gamlebyen står på UNESCO sin verdensarvliste. I tillegg er byen hjemstedet til Mozart og Sound of Music. Vi får med oss lokalguide her før vi får fri til å spise lunsj på egenhånd. På vei tilbake mot Oberaudorf får vi se Kehlsteinhaus i det fjerne, også kjent som Hitlers Ørnerede. Vi gjør også en stopp ved vakre Königsee før vi er tilbake i Oberaudorf.

Torsdag: Oberaudorf – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi pakker i bussen og setter kursen hjemover. Vi kjører raskt opp til flyplassen i München. Her går vi om bord i direkteflyet til Oslo, avgang kl.11,40 Etter 2 timer lander vi i Norge og tar farvel med reiselederen og de andre deltakerne.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 1 000,- (enkeltrom utover 20%)