Sommerdager på cruise fra Oslo til Stockholm med Gotland

«Visby er en middelalderidyll, og vi får med oss lokalguide som tar oss med på vandretur innenfor de gamle bymurene»

Avreisedato: 23. juni 2023 | 7 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Pensjonistforbundet

Medlemscruise fra Oslo til Stockholm

Vi reiser med flotte MSC Poesia i Skandinaviske farvann.

Bli med oss på en unik mulighet til å bli med på cruise hvor man kan gå om bord på skipet i Oslo og gå av båten igjen i Stockholm. Vi bor alle nettene om bord på MSC cruises MSC Poesia mens vi drar på oppdagelsesferd gjennom skandinavisk farvann. Vi starter med å seile ut Oslofjordens skjærgård før vi skal besøke København. Vi fortsetter med et besøk i den flotte hansabyen Rostock, før vi besøker Gdansk, Visby på Gotland og Riga før vi avslutter med seilas gjennom Stockholms vakre skjærgård.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Cruise i Skandinaviske farvann

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Cruise fra Oslo til Stockholm
Avreisedato: 23. juni 2023
Avreisested: Oslo Cruisehavn Akershuskaia
Hjemreisedato: 29. juni 2023

Program

Fredag: Hjem – Oslo Vi har fremmøte i Oslo og cruisekaia ved Akershus Festning på egenhånd. Her sjekker vi inn på MSC Cruises flotte MSC Poesia som blir vårt hjem de neste 6 nettene. Vi kaster loss om ettermiddagen og kan nyte  utseilingen gjennom den fantastiske Oslofjorden før vi samles til middag.

Lørdag – onsdag: Om bord på MSC Poesia Lørdag ankommer vi København. Her kan vi ta oss en tur på Strøget,  spise et godt dansk smørrebrød eller bare kose oss om bord. Søndag ankommer vi Warnemunde i Nord-Tyskland. Her kan man ta seg en utflukt til hansabyen Rostock eller hva med å besøke Østersjøens paradisøy Rugen? Mandag ankommer vi Polen og havnebyen Gdynia. Ta deg en vandretur i havnebyen, eller hva med å ta lokaltoget inn til Gdansk? Tirsdag ankommer vi kanskje turens høydepunkt – Gotland og hovedstaden Visby. Visby er en middelalderidyll, og vi får med oss lokalguide som tar oss med på vandretur innenfor de gamle bymurene. Resten av dagen kan vi slappe av og utforske byen og nærområdene på egenhånd. Onsdag legger vi til kai i Latvias hovedstad Riga. Skipet legger til kai bare et par steinkast unna gamlebyen. Gå på oppdagelsesferd i de brosteinsbelagte gaten, og hva med å ta seg en tradisjonsrik Riga balsam før man returnerer til skipet? Om kvelden samles vi til felles avskjedsmiddag mens vi krysser Østersjøen.

Torsdag: Stockholm – hjem Vi spiser frokost mens vi nyter innseilingen i den vakre Stockholmske skjærgården. Ved ankomst blir vi møtt av buss som tar oss med ut til Stockholm Arlanda. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.13,15. Etter en times tid lander vi tilbake i Norge og tar farvel med de andre turdeltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*6 netters cruise med alle måltider i delt dobbeltlugar
*Fly Stockholm-Oslo
*Guidet vandretur i Visby
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €72 i service charge
*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle lugarer)
*Enkeltlugar kr. 5 280,- (enkeltlugar utover 20%)
*Utvendig lugar begrenset utsikt kr. 1790,-
*Utvendig lugar full utsikt kr. 2 490,-
*Balkonglugar begrenset utsikt kr. 3 490,-
*Balkonglugar full utsikt kr. 4 990,- (per lugar)
*Easy drikkepakke kr. 2 040,- (per person. Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drinker fra barer og restauranter om bord)