Spennende cruise fra Rio de Janeiro til Oslo

«..skal vi få se Copacabana-stranden, vi skal dra opp på det kjente Corcavado-fjellet med statuen av Cristo redentor som står og strekker ut hendene, samt få se Sukkertopp-fjellet»

Avreisedato: 19. april 2024 | 25 dager | Turpris: 33190

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Pensjonistforbundet

Unik seiling hvor vi krysser Atlanterhavet!

Vi avslutter turen når cruiseskipet legger til kai «hjemme» i Oslo

Bli med oss på denne helt unike seilingen og kryss Atlanterhavet på en fantastisk spennende cruisereise. vi starter med 2 netter på hotell i Rio de Janeiro, før vi cruiser langs Brasils kyst med Ilheus, Salvador og Maceio som eksotiske stoppesteder før vi setter kursen ut i Atlanterhavet mot Europa. Vi gjør også strandhugg på Tenerife, Casablanca, Vigo, Southampton, Cherbourg, Zeebrygge og København før vi ender opp hjemme i Norge og Oslo den siste dagen, hvor vi forlater skipet. Dette blir en unik opplevelse for livet!

 

  Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev fantastiske Rio de Janeiro

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 33190
Sted: Cruise fra Rio de Janeiro til Oslo
Avreisedato: 19. april 2024
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 13. mai 2024

Program

Fredag 19. april: Hjem – Rio de Janeirao Vi har fremmøte på Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne, og sjekker inn på flyet til Frankfurt avgang kl.18,50. Etter to timer lander vi Tyskland, og går videre til Rio de Janeiro flyet som tar oss med gjennom natten til Brasil.

Lørdag 20. & søndag 21. april: Rio Etter 11 timer lander vi i Rio de Janeiro kl.05,05 (lokal tid) og blir hentet med buss. Vi blir møtt av lokalguide og blir tatt med på rundtur i denne fantastiske byen. I løpet av dagen skal vi få se Copacabana-stranden, vi skal dra opp på det kjente Corcavado-fjellet med statuen av Cristo redentor som står og strekker ut hendene, samt få se Sukkertopp-fjellet. Om ettermiddagen ender vi opp på vårt hotell beliggende på stranden i Barra di Tijuca. Søndagen bruker vi bare til å slappe av og hygge oss i området vi bor. Dra på stranden, eller slapp av ved bassenget. Felles middag denne kvelden.

Mandag 22. april: Rio – MSC «Preziosa» Vi spiser frokost på hotellet og får litt fri om formiddagen før vi kjører ned til cruisehavnen. Her sjekker vi inn på cruiseskipet «MSC Preziosa» som blir vårt hjem de neste 21 nettene. Vi hygger oss med god mat og service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert i svømmebassenget og blir underholdt rundt om på skipet.

Tirsdag 23. april – mandag 13. mai: Om bord på MSC «Preziosa» Tirsdag har vi en dag til sjøs og kan slappe av med utsikt over havet. Onsdag legger vi til kai i Ilheus, hvor landemerket er Catedral de Sao Sabastio. Byen er også omgitt av vakre strender så et bad i havet er også en mulighet.  Torsdag legger vi til kai i Salvador, som var hovedstaden i Portugals nye koloni. Byen er som et levende museum med flott arkitektur fra 17- og 18-hundretallet. Fredag legger vi til kai i Maceio. Byen ligger flott til ved havet og har et koselig sentrum. Byen er også omgitt av noen av Brasils vakreste strender. Det er bare å la seg lokke. Etter noen dager med spennende opplevelser i Sør-Amerika legger vi ut på en 5 dagers krysning over Atlanterhavet hvor kursen settes mot Europa. Torsdag ankommer vi Tenerife og byen Santa Cruz. Ta en spasertur  langs Ramblas som leder deg opp til Plaza de Espania. Besøk en av de gamle kirkene, eller hva med å dra på utflukt til Teide som har en høyde på 3718 meter? Fredag nyter vi en lat dag til sjøs med gode måltider, bading og hygge. Lørdag ankommer vi Casablanca i Marokko. Dra inn til byen, besøk markedet og utforsk den spennende historien. Søndag har vi en dag til sjøs. Mandag ankommer vi Vigo helt nordvest i Spania. Byen har en koselig gamleby, og flotte strender med fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Men havnen er mest kjent som havnebyen til Santiago de Compostela, med sin praktfulle barokk-katedral, som sies å være bygget over graven til den hellige Johannes. Tirsdag har vi igjen en dag til sjøs hvor vi kan slappe av etter noen spennende dager. Onsdag ankommer vi sørlige England og Southampton som er kjent for sin sjøfartshistorie. Ta deg en vandretur i byen, og kanskje en tur på en pub for fish and chips, og for de som ønsker det så er det mulig med utflukt til London eller Stonehenge. Torsdag ligger vi til kai i Cherbourg som er et perfekt utgangspunkt for en utflukt langs Normandie-kysten, eller et besøk på Mont Saint Michel. Fredag ankommer vi Zeebrugge i Belgia. Dra på utflukt inn til fantastiske Brugge, hvor vi finner en av de mest sjarmerende gamlebyene i hele Europa. Lørdag har vi en dag til sjøs. Søndag ankommer vi Danmarks hovedstad København, og turen nærmer seg slutt. Vi samles tli felles avskjedsmiddag om kvelden.

Mandag 13. mai: Oslo – hjem Vi spiser frokost om bord før vi våkner ”hjemme” i Oslo etter å ha vært med på å cruise halve jorden rundt fra Sør-Amerika og hjem, og kan se tilbake på en opplevelse for livet. Vi sier fravel til de andre deltakerne og reiselederen for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*2 overnattinger før cruiset i delt dobbeltrom
*2 frokoster og 1 middag før cruiset
*21 netters cruise med alle måltider
*Guiding i Rio de Janeiro
*Serivice charge (verdi kr. 3045,-)
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom/lugar kr. 0,- (20% av alle rom/lugarer)
*Enkeltrom/lugar kr. 12 960,- (enkeltrom/lugar utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 3 990,- (per lugar)
*Balkong begrenset utsikt kr. 5 990,-
*Balkonglugar med full utsikt kr. 11 990,- (per lugar)
*Balkong Aurea lugar kr. 18 990,- (per lugar)
*Utfluktspakke kr. 1 300,- (3 timers utflukt i Salvador, 5 timers utflukt til Santiago Compostela & buss tur/retur til Brugge)
*Drikkepakke Easy kr. 8 190,- (Pris per person. Alle i samme lugar må ha drikkepakke)