Vårdager på Ischia – italiensk øyidyll på sitt beste

«Vi starter med Forio, som kanskje er den vakreste byen på hele øya med sin utrolig sjarmerende gamleby»

Avreisedato: 27. mars 2023 | 8 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Pensjonistforbundet

Medlemstur til herlige Ischia

Vi bor i Forio kanskje den vakreste byen på hele øya med sin utrolig sjarmerende gamleby.

Bli med oss når vi skal besøke den italienske øyidyllen Ischia. Øya har lenge vært en favoritt blant Italienere med sine sjarmerende landsbyer med  brosteinsbelagte gater og de vakre buktene som lokker med sine flotte sandstrender. Vi har inkludert utflukter både på den sørlige og nordlige delen av øya, samt at det er mulighet for å dra på utflukt til naboøya Procida (mot tillegg). Under oppholdet bor vi på Hotel Parco Delle Agavi i byen Forio.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev herlige Ischia sammen med oss

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Italia, Ischia
Avreisedato: 27. mars 2023
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 03. april 2023

Program

Mandag: Hjem – Ischia Vi har fremmøte på Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne og sjekker inn på flyet til Napoli, avgang kl.07,00. Etter 3 timer ankommer vi Italia, og blir tatt med ned til havnen hvor vi tar båten de siste 1,5 timene over til Ischia. Herfra er det ikke lang igjen til hotellet i Forio, som blir vårt hjem den neste uka. Hotellet er omgitt av en vakker park hvor vi kan slappe av og kose oss. Vi samles til felles middag om kvelden.

Tirsdag – Søndag: På Ischia Vi har frokost og middag inkludert hver dag. Vi har inkludert to utflukter under oppholdet. Den ene dagen skal vi på utflukt på den sørlige delen av øya. Vi starter med Forio, som kanskje er den vakreste byen på hele øya med sin utrolig sjarmerende gamleby. Vi skal også besøke Serrara, som ligger med fantastisk utsikt over Middelhavet og områdene rundt. Vi avslutter dagen med besøk i den idylliske fiskerlandsbyen Sant Angelo før vi returnerer til hotellet. Den andre utfluktsdagen skal vi på tur til den nordlige delen av øya. Her skal vi besøke Casamicciola Terme med sin sjarmerende havn og kjent for sine varme kilder. Vi fortsetter til Lacco Ameno hvor vi kan ta en iskrem mens vi nyter utsikt over Middelhavet. Vi avslutter dagen med besøk i Ischia Ponte med Castello Argonese liggende på en klippe ute i havet, sjarmerende fiskehavn og vakre sandstrender. Det er også mulig for de som ønsker å bli med reiselederen til den lille naboøya Procida. Vi tar båt fra Ischia over til Procida hvor vi møter vår lokalguide som tar oss med både til fots og med maxitaxier rundt på denne sjarmerende øya (utflukten varer ca. 9 timer).  Vi har også flere dager fri til avslapning, hygge samt mulighet til å utforske nærområdene på egenhånd.

Mandag: Ischia – hjem Frokost på hotellet før vi drar ned til fergekaia. Etter en drøy time er vi tilbake i Napoli, og sjekker inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.11,15. Etter 3 timer lander vi på Gardermoen og tar farvel med reiselederen og de andre deltakerne for denne gang

Prisen inkluderer

*All fly-, buss- og fergetransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*7 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 2 100,- (enkeltrom utover 20%)
*Utflukt til Procida kr. 700,- (per person. ca. 9 timer)