Vårdager ved sjarmerende Gardasjøen

«Her møter vi vår lokalguide som tar oss med rundt og viser oss det kjente amfiteateret, Piazza Bra, Romeo og Julies veranda»

Avreisedato: 02. mai 2023 | 8 dager | Turpris: 10590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Pensjonistforbundet

Medlemstur til sjarmerende Gardasjøen

Vi bor på et koselig familieeid hotell i Peschiera i sør-enden av Gardasjøen.

Gardasjøen har vært et trekkplaster for turister gjennom flere hundre år, er Italias største innsjø og har en vakker beliggenhet. Kontrastene er store fra det flate landskapet i syd med vinranker så langt øyet kan se, til de stupbratte Dolomittene i nord. I tillegg til dette ligger kjente byer som ”Romeo og Julies” Verona og romantiske Venezia en kort kjøretur unna. Vi bor i byen Peschiera som ligger i sør-enden av Gardasjøen. Hotellet er et koselig, familieeid hotell med utendørs svømmebasseng.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Koselig besøk i vakre Sirmione

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 10590
Sted: Italia, Gardasjøen, Peschiera
Avreisedato: 02. mai 2023
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 09. mai 2023

Program

Tirsdag: Hjem – Gardasjøen Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne og sjekker inn på flyet til Milano, avgang kl.10,40. Etter 2,5 time lander vi i Italia. Her venter buss for å ta oss med de siste milene frem til Gardasjøen og til byen Peschiera som ligger i sør-enden av Gardasjøen. Her skal vi bo i 7 netter på hyggelige Hotel Green Park med deilig svømmebasseng og med kort gangavstand til sentrum. Felles middag på hotellet ankomstdagen.

Onsdag – mandag: Ved Gardasjøen Frokost inkludert hver dag og middag 4 kvelder inkludert ankomstdagen. En dag drar vi på utflukt til den spennende byen Sirmione hvor vi finner Scaligeriborgen, samt en meget hyggelig gamleby. Etter god tid her og lunsj på egenhånd returnerer vi til hotellet. En annen dag drar vi på utflukt til Dolomittene. Bussen tar oss med opp til en imponerende høyde på 2240 meter. Det er en fantastisk reise med fjell, daler og vakre blomster og planter som bare finnes her. Vi returnerer til Gardasjøen utpå ettermiddagen. En tredje dag vil det bli arrangert utflukt til Verona. Her møter vi vår lokalguide som tar oss med rundt og viser oss det kjente amfiteateret, Piazza Bra, Romeo og Julies veranda osv. På vei tilbake til hotellet tar vi en stopp for å besøke en lokal vingård og prøvesmake noen av vinene de produserer her. Vi får også tre dager fri til å slappe av, kose oss og dra på småutflukter i nærområdet. Hva med å besøke det lokale markedet, ta en togtur til Venezia eller ta seg en båttur på Gardasjøen?

Tirsdag: Gardasjøen – hjem. Vi spiser frokost på hotellet før vi forlater Gardasjøen for denne gang og kjører til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo Gardermoen, avgang kl.14,00.  Etter 2,5 timer lander vi i Norge og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*4 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 2 170,-