Varme høstdager på sjarmerende Costa Brava

«..skal vi på utflukt til Barcelona. Vi får med oss lokalguide som tar oss med rundt i byen og viser oss de mest kjente severdighetene»

Avreisedato: 25. september 2022 | 14 dager | Turpris: 10990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Nyt varme høsdager i Calella på Costa Brava

Utfluktsdag til metropolen Barcelona inkludert!

Som et maleri, med det intense grønne fra pinjetrærne, de massive steinformasjonene, mykheten fra den gylne sanden, og det dypblå havet – det er Costa Brava. På Costa Brava-kysten bor vi i strandbyen Calella med et levende turistsentrum og uendelig lang sandstrand. Vi skal på utflukt langs kysten til koselige småbyer som Empuribrava og Roses, vi skal på utflukt til verdensbyen Barcelona, og vi skal inn i landet på utflukt til småbyer på landsbygda med smaking av lokalprodusert mat og drikke.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Forleng sommeren i Calella

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 10990
Sted: Spania, Costa Brava, Calella
Avreisedato: 25. september 2022
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 08. oktober 2022

Program

Søndag: Hjem – Calella Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her går vi om bord i flyet direkte til Barcelona, avgang kl.11,10. Etter ca. 3 timer ankommer vi Spania, hvor bussen står og venter for å ta oss med det siste stykket opp til Calella. Her sjekker vi inn på vårt koselige Hotel Mar Blau. Hotellet har utendørs basseng, ligger drøyt 400 meter fra den uendelig lange stranden, og med butikker og restuaranter som omgir hotellet. Alle rom med balkong og gratis wifi. Her skal vi bo i hele 13 netter.

Mandag-fredag: I Calella Frokost og middag inkludert hver dag. En dag drar vi på utflukt nordover langs den vakre Costa Brava-kysten. Vi kjører på motorveien helt opp til grensen til Frankrike og de vakre byene Empuriabrava og Roses. Empuriabrava blir også kalt Spanias Venezia, og er en flott by. I Roses får vi se Citadellet fra det 4. århundret f.Kr. og vi får også se fiskehavnen. Etter besøket her kjører vi inn på småveier, gjennom landsbyer hjem til Calella. En annen dag under oppholdet skal vi på utflukt til Barcelona. Vi får med oss lokalguide som tar oss med rundt i byen og viser oss de mest kjente severdighetene som La Rambla, Sagrada Familia, Havnen, Parc Guell osv. Vi får noen timer på egenhånd før vi returnerer til Calella utpå sen ettermiddag. Den siste utfluktsdagen drar vi inn i landet og skal besøke 3 sjarmerende landsbyer. Vi starter med Castellfollit de la Roca som ligger på en vulkansk klippe. Beliggenheten er flott, og gamlebyen er veldig koselig. Herfra fortsetter vi til landsbyen Santa Pau som ligger midt i nasjonalparken La Garrotxa, og byen har en historie som går tilbake til middelalderen. Dagens siste stopp er landsbyen Banyoles  som ligger ved  Catalonias største innsjø. Idag har vi også inkludert felles lunsj hvor vi får smake på lokalproduserte mat og drikke. Vi får også god tid til å slappe av og kose oss samt dra på småutflukter i nærområdet på egenhånd under oppholdet i Calella. 

Lørdag: Calella- Hjem Vi spiser frokost på hotellet, og tar det litt mer ro før vi drar til flyplassen i Barcelona. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo med avgang kl. 17,10. Etter drøye 3 timer lander vi i Norge og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*13 overnattinger i delt dobbeltrom
*13 frokoster
*1 lunsj
*13 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 2 470,- (enkeltrom utover 20%)