Varme vårdager på cruise i Middelhavet med Mallorca & Sicilia

«Torsdag ankommer vi den spennende øya Sicilia og Palermo by»

Avreisedato: 01. mai 2023 | 8 dager | Turpris: 9690

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Over 15
Pensjonistforbundet

Deilige vårdager i Middelhavet på vakre Costa Toscana

Vi besøker Mallorca og Sicilia

Bli med oss på et spennende cruise i Middelhavet. Fra Barcelona skal vi ut på et fantastisk 7 netters cruise som tar oss med til spennende havner i den vestlige delen av Middelhavet. Noen av høydepunktene er favoritten Mallorca med sine sandstrender og koselige landsbyer, samt Sicilia med sine rike historie samt fantastiske natur. Vi skal også besøke Marseille, Savona og Civitavecchia, havne byen til Roma, før vi avslutter cruiset tilbake i Barcelona. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte utsikten over havet, ta oss en dukkert i bassenget osv…

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Deilige vårdager i Middelhavet

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 9690
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 01. mai 2023
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 08. mai 2023

Program

Mandag: Hjem – Costa Smeralda Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne og sjekker vi inn på direkteflyet til Barcelona, avgang kl.09,00. Etter 3 timer lander vi i Barcelona og blir tatt med til cruisehavnen. Her går vi ombord på Costa Cruises flotte skip «Costa Smeralda» som blir vårt hjem den neste uken. Vi hygger oss med god mat og god service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert eller blir underholdt rundt om på skipet.

Tirsdag – søndag: Om bord på «Costa Smeralda» Tirsdag legger vi til kai på Mallorca. Her kan vi ta oss en vandretur i den koselige gamlebyen, vi kan dra til en deilig strand, eller hva med bare å sitte å se utover folkelivet med en deilig tapa? Onsdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Torsdag ankommer vi den spennende øya Sicilia og Palermo by. Utforsk gamlebyen på egenhånd, eller bli med reiselederen med lokalguide og buss i 3 timer for å få se byens høydepunkt samt høre den interessante historien (mot tillegg). Fredag legger vi til kai i Italia og Civitavecchia som er havnebyen til Roma. Her kan du dra med lokaltoget inn til Roma by, eller du kan bare ta deg en vandretur i byen, spise en god pizza og nyte livet. Lørdag legger vi til kai i Italia og Savona. Ta deg en vandretur i gamlebyen og kanskje spise italiensk pizza. Eller hva med å bli med reiseleder og guide på 4 timers utflukt til middelalderbyene Finalborgo og Noli denne formiddagen (mot tillegg)? Søndag ankommer vi Frankrike og byen Marseille. Byen ligger flott til ved Middelhavet, og er inngangsporten til vakre Provence. Vi kan gå oss en tur i byen, ta tøffe toget opp til Notre Dame katedralen, eller hva med å dra på utflukt inn i landet til den spennende historiske småbyen Arles?

Mandag: Barcelona – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land. Her blir vi hentet av buss som tar oss med til flyplassen. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl.13,10. Etter 3,5 timer ankommer vi Gardermoen,  og tar farvel med reiselederen og de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €77 i service charge
*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle lugarer)
*Enkeltlugar kr. 2 450,- (enkeltrom utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 2 690,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 4 990,- (per lugar)
*My drinks drikkepakke kr. 2 485,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter) *Utfluktspakke kr. 800,- (3 timers utflukt på Sicilia & 4 timers utflukt i Savona)