PF Vårstemning på cruise med blomstring i Holland

«Her har vi inkludert inngang til denne fantastiske blomsterparken, hvor vi får oppleve en fargeprakt uten like»

Avreisedato: 22. mars 2023 | 8 dager | Turpris: 8590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Pensjonistforbundet

Reis på cruise fra Holland!

Inkludert besøk i den vakre blomsterparken Keukenhof

Bli med på et spennende cruise når vi setter kursen ut fra Rotterdam mot spennende havner om bord på flotte MSC Virtuosa like før påsken. Vi skal besøke spennende havner i Belgia, Frankrike og Storbritannia, og avslutter turen med besøk i den fantastiske Blomsterparken Keukenhof med uendelige av tulipaner og andre løkblomster så langt øye kan se. Vi får også fine dager hvor vi kan nyte vårsolen mens vi ser ut over havet.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Opplev den fantastiske blomsterprakten i Keukenhof

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 8590
Sted: Cruise Nederland, Belgia, England, Friankrike, Tyskland
Avreisedato: 22. mars 2023
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 29. mars 2023

Program

Onsdag: Hjem – Rotterdam (MSC Virtuosa)  Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og de andre deltakerne, og sjekker inn på direkteflyet til Brussel, avgang kl.08,15. Etter 2 timer lander vi i Brussel, og blir hentet av buss som tar oss med til cruisehavnen i Rotterdam. Her går vi ombord på i det flotte nye cruiseskipet fra MSC Cruises, «MSC Virtuosa». Skipet blir vårt hjem den neste uken, og vi kan hygge oss med god mat og god service, nyte utsikten fra dekket, ta oss en dukkert i innendørs bassenget, eller boblebadene ute samt  bli underholdt av levende musikk rundt om på skipet.

Torsdag – tirsdag: Om bord på «MSC Virtuosa» Torsdag ankommer vi Le Havre på Normandiekysten. Dra på utflukt langs den spennende kysten, eller bare slapp av i byen.  Fredag legger vi til kai i Southampton helt sør i England. Her kan du bli med reiselederen på utflukt til Stonehenge og koselige Salisbury med sin fantastiske katedral (mot tillegg). Lørdag tilbringer vi hele dagen til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Søndag ankommer vi Hamburg. Ta deg en tur inn til det koselige sentrum, spis en god tysk schnitzel eller bare slapp av om bord på skipet. Mandag har vi en dag til sjøs, og nyter dagen om bord. Tirsdag ankommer vi Zeebrugge i Belgia. Her kan vi ta oss en tur i havnebyen, eller vi kan dra med lokaltoget inn til den fantastisk sjarmerende byen Brugge. Her finner vi en koselig gamleby med kanaler og historiske bindingsverkshus.

Onsdag: Rotterdam – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi tar plass i bussen som tar oss med til Keukenhof. Her har vi inkludert inngang til denne fantastiske blomsterparken, hvor vi får oppleve en fargeprakt uten like. Etter besøket her fortsetter vi til flyplassen i Brussel. Her sjekker vi inn på flyet tilbake til Oslo, avgang kl.19,00.  Etter knappe 2 timer ankommer Oslo og tar farvel med reiselederen og de andre deltakerne for denne gang. 

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*7 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Inngang til Keukenhof
*Reiseleder med på turen

Tillegg

Tillegg som må betales om bord av alle: €84 i service charge
*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle lugarer)
*Enkeltlugar kr. 2 100,- (enkeltlugarer utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 2 890,- (per lugar)
*Balkonglugar kr. 5 690,- (per lugar)
*8 timers utflukt med buss til Salisbury og Stonehenge kr. 700,-
*Easy drikkepakke kr. 2 380,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter)