Vinterpause på deilige Costa del Sol

«Vi bor i Benalmadena, på et hotell som ligger vakkert til rett på stranden»

Avreisedato: 16. november 2023 | 15 dager | Turpris: 13990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Ferieklassikeren Costa del Sol i Spania

Vi skal kose oss langs Costa del Sol…

Bli med bort fra novembermørket på et deilig to ukers opphold til vakre Andalucia og Costa del Sol. Vi skal bo like sør for Malaga, i Benalmadena, nabobyen til Torremolinos. Restauranter og stranden er i kort gangavstand, og Malaga med sin koselige gamleby, fine katedral og Picassomuseum er lett tilgjengelig med lokalbuss. Vi har inkludert utflukt til britiske Gibraltar, fjellandsbyen Ronda og flotte Malaga by.

 

 Tilbake til reiseoversikt

 

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Inkludert 3 dagsutflukter under oppholdet

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 13990
Sted: Spania, Costa del Sol, Benalmadena
Avreisedato: 16. november 2023
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 30. november 2023

Program

Torsdag: Hjem – Costa del Sol Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd, hvor vi møter reiselederen og sjekker inn på direkteflyet til Malaga, avgang kl.15,45. Etter knappe 4 timer ankommer vi Spania og kjører det korte stykket fra flyplassen til vårt hotell Mac Puerto Marina i Benalmadena som ligger vakkert til rett på stranden. Her er det kort gangavstand til lystbåthavnen, restauranter og barer. Hotellet har restaurant, bar, underholdning noen kvelder i uken og har svømmebasseng ute, samt SPA avdeling (mot tillegg). Alle rom har i utgangspunktet balkong eller terrasse med utsikt mot gaten. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 11 kvelder under oppholdet.

Fredag 17. – onsdag 29. november: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss 14 netter på solkysten og har inkludert 3 dagsutflukter, og ellers arrangerer reiselederen noen småutflukter i nærområdet under oppholdet. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning).  En annen utfluktsdag går til fjellandsbyen Ronda, vi kjører gjennom vakkert landskap til en av Spanias eldste byer, beliggende 750 moh. Både Ernest Hemingway og Orson Wells har bodd i denne vakre fjellbyen. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. En tredje utfluktsdag går til Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania mot Afrika. Gibraltar er fortsatt under engelsk «herredømme» og det er grensekontroll for å komme inn hit (husk passet). Dette er det eneste stedet i Europa hvor det fortsatt lever ville aper. Vi returnerer til Spania og vårt hotell utpå ettermiddagen. Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt hotellet.

Torsdag: Costa del Sol – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi kjører til flyplassen i Malaga. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.10,50. Etter knappe 4 timer lander vi i på Gardermoen, og farvel med de andre deltagerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*14 overnattinger i delt dobbeltrom
*13 frokoster
*11 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 5 600,- (enkeltrom utover 20%)
*Rom med utsikt mot bassenget kr. 2 100,- (totalt per rom for hele turen)