Vinteravbrekk på deilige Costa del Sol

Vi bor i Torremolinos, ett par steinkast fra stranden

Avreisedato: 03. november 2022 | 15 dager | Turpris: 11990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 2
Pensjonistforbundet

Ferieklassikeren Costa del Sol i Spania

Vi skal kose oss langs Costa del Sol kysten…

Bli med bort fra novembermørket til vakre Andalucia og Costa del Sol! Vi skal bo like sør for Malaga, i Benalmadena, nabo byen til den kjente strandbyen Torremolinos. Restauranter og stranden er i kort gangavstand fra hotellet. Vi skal nyte late dager langs solkysten med inkluderte utflukter til spennende områder i nærheten underveis. Vi besøker en av Spanias mest populære feriebyer, Malaga, hvor vi får se kjente severdigheter som Picassomuseet og blir kjent med byens kultur og historie. Costa del Sol byr også på fantastisk landskap, noe vi får opplever på nært hold når vi reiser på utflukt til en av landets eldste byer, fjellandsbyen Ronda. Vi besøker også Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania en av dagene. Dette er det eneste stedet i Europa hvor det fortsatt lever ville aper. Utsett vinterkulden i år, reis til solkysten med oss!

 

 Tilbake til reiseoversikt

 

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Reiseleder med på hele turen

Inkludert 3 dagsutflukter under oppholdet

Reisefakta

Turpris: 11990
Sted: Spania, Costa del Sol
Avreisedato: 03. november 2022
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 17. november 2022

Program

Torsdag: Hjem – Costa del Sol Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og sjekker inn på direkteflyet til Malaga, avgang kl.11,35. Etter knappe 4 timer ankommer vi Spania og kjører det korte stykket fra flyplassen til vårt hotell Mac Puerto Marina i Benalmadena som ligger vakkert til rett på stranden. Her er det kort gangavstand til lystbåthavnen, restauranter og barer. Hotellet har restaurant, bar, underholdning noen kvelder i uken og har svømmebasseng ute, samt SPA avdeling (mot tillegg). Alle rom har balkong eller terrasse. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 9 kvelder under oppholdet.

Fredag 4. – onsdag 16. november: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss i 14 dager/netter på solkysten og har inkludert 3 dagsutflukter, og ellers arrangerer reiselederen noen småutflukter i nærområdet under oppholdet. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning).  En annen utfluktsdag går til fjellandsbyen Ronda, vi kjører gjennom vakkert landskap til en av Spanias eldste byer, beliggende 750 moh. Både Ernest Hemingway og Orson Wells har bodd i denne vakre fjellbyen. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. En tredje utfluktsdag går til Gibraltar med beliggenhet helt på spissen av Spania mot Afrika. Gibraltar er fortsatt under engelsk «herredømme» og det er grensekontroll for å komme inn hit (husk passet). Dette er det eneste stedet i Europa hvor det fortsatt lever ville aper. Vi returnerer til Spania og vårt hotell utpå ettermiddagen. Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt hotellet.

Torsdag: Costa del Sol – hjem Vi har tidlig avreise fra hotellet og kjører til flyplassen i Malaga. Her sjekker vi inn på morgenflyet til Oslo. Etter knappe 4 timer lander vi i på Gardermoen kl.10,55, og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*14 overnattinger i delt dobbeltrom
*13 frokoster
*9 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 4 810,- (enkeltrom utover 20%)