Vinterpause på cruise i Middelhavet

» Tirsdag legger vi til kai i Italia og Sicilias hovedstad, Palermo»

Avreisedato: 19. november 2023 | 12 dager | Turpris: 12490

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

11 netter på flotte MSC POESIA

Alle måltider inkludert ombord!

Bli med oss på et deilig avbrekk fra den norske vinteren på cruise. Fra Genova skal vi ut på et fantastisk 11 netters cruise som tar oss med til spennende havner i den østlige delen av Middelhavet. Noen av høydepunktene er spennende og pulserende Istanbul, Hellas hovedstad Athen, Palermo på historiske Sicilia, og ikke minst Civitavecchia – innfallsporten til Roma. Alt dette får vi oppleve mens vi nyter utsikten fra dekk om bord på det litt mindre cruiseskipet MSC Poesia.

NB! Service Charge på kr 120 per person/natt på cruiseskipet blir lagt til på regningen

 

Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

11 netterscruise med alle måltider

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 12490
Sted: Cruise i Middelhavet
Avreisedato: 19. november 2023
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 30. november 2023

Program

Søndag: Hjem – Genova – MSC Poesia Vi har fremmøte på Gardermoen på egenhånd. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Nice, avgang kl.07,20. Etter drøye 2 timer er vi fremme i Frankrike, og tar plass i bussen som tar oss de siste par timene til Italia og Genova.  Her går vi ombord på MSC Poesia som blir vårt hjem de neste 11 nettene. Vi skal hygge oss med god mat og god service, nyter utsikten fra dekket, tar oss en dukkert og blir underholdt på skipet.

Mandag – onsdag: Om bord på «MSC Poesia» Mandag og tirsdag tilbringer vi hele dagene til sjøs, og kan gjøre oss bedre kjent om bord på skipet. Onsdag ankommer vi Kusadasi i Tyrkia. Denne byen ligger vakkert til ved Middelhavet og er omgitt av historiske monumenter. Hva med å besøke Efesus, en av de viktigste byene fra den antikke verden? Her finner vi ruinene fra bibliotek, hadrians tempel og et antikk teater med historie helt tilbake til 400 tallet. Torsdag har vi en dag til sjøs og slapper av om bord. Fredag legger vi til kai i utrolig spennende Istanbul. Begi deg ut på oppdagelsesferd i den annerledes, og spennende byen. Du har også mulighet til å bli med reiseleder og lokalguide på en guidet rundtur hvor vi bl.a. besøker den Blå Moskee og Grand Bazaar (mot tillegg). Lørdag har vi en dag til sjøs og slapper av om bord. Søndag ankommer vi Hellas og havnebyen Pireus like utenfor Athen. Ta trikken eller en taxi inn til gamlebyen hvor dere kan gå på oppdagelsesferd, eller hva med å besøke Akropolis? Mandag har vi den siste dagen til sjøs og kan gjøre det vi ikke har rukket enda. Tirsdag legger vi til kai i Italia og Sicilias hovedstad, Palermo. Bare tusle deg en tur i byen, eller bli med reiseleder og lokalguide med på guidet rundtur i byen hvor dere får høre den spennende historien (mot tillegg). Onsdag legger vi til kai i Civitavecchia. Byen er sjarmerende i seg selv, og har du ikke rukket å spise en Italiensk pizza enda – er det dagen idag. For de som ønsker kan man ta lokaltoget eller kjøpe seg en utflukt inn til Roma, om det skulle være ønskelig.

Torsdag: Genova – hjem Vi spiser frokost på cruisebåten før vi går i land. Her blir vi hentet av buss som tar oss de siste drøye 2 timene til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på direkteflyet til Oslo, avgang kl.13,30. Etter 2,5 timer ankommer vi Gardermoen,  og tar farvel med de andre deltagerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*11 netters cruise i delt dobbeltlugar med alle måltider
*Reiseleder med på turen

Tillegg

*Service Charge kr. 120,- per natt, per person
*Enkeltlugar kr. 0,- (20% av alle lugarer)
*Enkeltlugar kr. 4 730,- (enkeltlugar utover 20%)
*Utvendig lugar kr. 5 990,- (per lugar) *Balkonglugar kr. 10 990,- (per lugar)
*Easy drikkepakke kr. 4 290,- (Ubegrenset med øl/vin/mineralvann og enkle drikker i glass i barer og restauranter) *Utfluktspakke kr. 700,- (4 timers utflukt i Istanbul samt 3 timers utflukt i Palermo)