Vinterpause på deilige Costa del Sol

«Vi bor i Benalmadena, på et hotell som ligger vakkert til rett på stranden»

Avreisedato: 29. januar 2022 | 16 dager | Turpris: 11990

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: 5
Pensjonistforbundet

Nyt varmen langs Costa del Sol i vinter

Vi skal kose oss i 15 dager langs Costa del Sol kysten…

Bli med bort fra den kaldeste tida her hjemme til vakre Andalucia og Costa del Sol. Vi skal bo like sør for Malaga, i Benalmadena, nabobyen til Torremolinos. Restauranter og stranden er i kort gangavstand, og Malaga med sin koselige gamleby, fine katedral og Picassomuseum er lett tilgjengelig med lokalbuss. Vi har inkludert utflukt til fiskelandsbyen Nerja, fjellandsbyen Ronda og flotte Malaga by.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Inkludert 3 dagsutflukter under oppholdet

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 11990
Sted: Spania, Costa del Sol, Benalmadena
Avreisedato: 29. januar 2022
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 13. februar 2022

Program

Lørdag 29. januar: Hjem – Costa del Sol Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og sjekker inn på direkteflyet til Malaga, avgang kl.12,20. Etter knappe 4 timer ankommer vi Spania og kjører det korte stykket fra flyplassen til vårt hotell Mac Puerto Marina i Benalmadena som ligger vakkert til rett på stranden. Her er det kort gangavstand til lystbåthavnen, restauranter og barer. Hotellet har restaurant, bar, underholdning noen kvelder i uken og har svømmebasseng ute, samt SPA avdeling (mot tillegg). Alle rom har balkong eller terrasse. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 8 kvelder under oppholdet.

Søndag 30. januar – lørdag 12. februar: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss i 14 dager/netter på solkysten og har inkludert 3 dagsutflukter, og ellers arrangerer reiselederen noen småutflukter i nærområdet under oppholdet. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning).  En annen utfluktsdag går til fjellandsbyen Ronda, vi kjører gjennom vakkert landskap til en av Spanias eldste byer, beliggende 750 moh. Både Ernest Hemingway og Orson Wells har bodd i denne vakre fjellbyen. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. En tredje utfluktsdag går langs kysten til de hvite landsbyene Nerja og Frigliana. Nerja er kystlandsbyen hvor går på de brostenslagte gatene og får fantastisk utsikt over kysten når vi skuer utover fra Balcon de Europa. Etter besøket her fortsetter vi til fjellandsbyen Frigliana med sitt ikonieske arabiske slott og festningen Lizar. Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt hotellet.

Søndag 13. februar: Costa del Sol – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss til flyplassen i Malaga. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.12,25. Etter knappe 4 timer lander vi i på Gardermoen, og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*15 overnattinger i delt dobbeltrom
*15 frokoster
*8 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 5 025,- (enkeltrom utover 20%)
*Rom med garantert utsikt mot basseng og marina kr. 2.700,- (man kan også være heldig å få dette, men for å være garantert må man betale)