Vinterpause på Costa del Sol

«Vi bor i Benalmadena, på et hotell som ligger vakkert til rett på stranden»

Avreisedato: 25. januar 2023 | 15 dager | Turpris: 12390

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Pensjonistforbundet

Nyt varmen på den spanske Solkysten i vinter

Vi skal kose oss på Solkysten…

Bli med bort fra januarkulda til vakre Andalucia og Costa del Sol! Vi skal bo like sør for Malaga, i Benalmadena, nabobyen til Torremolinos. Like utenfor hotellet finner vi stranden og flere restauranter i umiddelbar nærhet. Vi skal nyte late dager langs solkysten med inkluderte utflukter til spennende områder i nærheten underveis. Vi besøker en av Spanias mest populære feriebyer, Malaga, med sin koselige gamleby, fine katedral og Picassomuseum. Byen har en herlig kultur og historie og er lett tilgjengelig med lokalbuss. Costa del Sol byr også på fantastisk landskap, noe vi får opplever på nært hold når vi reiser på utflukt til en av landets eldste byer, fjellandsbyen Ronda. Utsett vinterkulden i år, reis til solkysten med oss!

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Inkludert 3 dagsutflukter under oppholdet

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 12390
Sted: Spania, Costa del Sol, Benalmadena
Avreisedato: 25. januar 2023
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 08. februar 2023

Program

Onsdag 25. januar januar: Hjem – Costa del Sol Vi har fremmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen på egenhånd. Her møter vi reiselederen og sjekker inn på direkteflyet til Malaga, avgang kl.14,45. Etter knappe 4 timer ankommer vi Spania og kjører det korte stykket fra flyplassen til vårt hotell Mac Puerto Marina i Benalmadena som ligger vakkert til rett på stranden. Her er det kort gangavstand til lystbåthavnen, restauranter og barer. Hotellet har restaurant, bar, underholdning noen kvelder i uken og har svømmebasseng ute, samt SPA avdeling (mot tillegg). Alle rom har balkong eller terrasse. Vi har inkludert frokost hver dag og middag 8 kvelder under oppholdet.

Torsdag 26. januar – tirsdag 7. februar: Costa del Sol Vi skal slappe av og kose oss i 14 dager/netter på solkysten og har inkludert 3 dagsutflukter, og ellers arrangerer reiselederen noen småutflukter i nærområdet under oppholdet. En utfluktsdag går til Malaga by hvor vi får se de mest kjente severdighetene som byen har å tilby. Byen syder av liv, gammel historie og moderne kultur med katedralen og Picassomuseet som noen av høydepunktene (inngang her etter guidingen for egen regning).   En annen utfluktsdag går til fjellandsbyen Ronda, vi kjører gjennom vakkert landskap til en av Spanias eldste byer, beliggende 750 moh. Både Ernest Hemingway og Orson Wells har bodd i denne vakre fjellbyen. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. En tredje utfluktsdag går langs kysten til de hvite landsbyene Nerja og Frigliana. Nerja er kystlandsbyen hvor går på de brostenslagte gatene og får fantastisk utsikt over kysten når vi skuer utover fra Balcon de Europa. Etter besøket her fortsetter vi til fjellandsbyen Frigliana med sitt ikonieske arabiske slott og festningen Lizar.  Vi får også god tid til å slappe av, hygge oss i solveggen, besøke markedet eller dra på småutflukter i områdene rundt hotellet.

Onsdag 8. februar: Costa del Sol – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss til flyplassen i Malaga. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.12,00. Etter knappe 4 timer lander vi i på Gardermoen, og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*14 overnattinger i delt dobbeltrom
*14 frokoster
*8 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 4 760,- (enkeltrom utover 20%)