Vinterpause på herlige Lanzarote

«…vi kjører også gjennom nasjonalparken Timanfaya hvor vi får fantastisk utsikt over vulkanlandskapet»

Avreisedato: 07. januar 2023 | 15 dager | Turpris: 15490

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Pensjonistforbundet

Herlige Lanzarote

Vi bor på vårt gode hotell i Puerto del Carmen med oppvarmet basseng!

Noen plasser i verden er spesielle, og Lanzarote er en av disse. Selv om øya er den del av Kanariøyene og temperaturene behagelig for oss nordboere, så er landskapet helt unikt. Under oppholdet skal vi besøke nordsiden av øya med sitt unike lavalandskap og over 300 vulkaner. Vi får også se palmefylte daler, og ikke minst vakre hvite og sorte sandstrender. Vi bor på den sørlige delen av øya i Puerto del Carmen, med stranden Playa de los Pocillos et par steinkast unna hotellet.

 

 Tilbake til reiseoversikt

Medlemstur med Pensjonistforbundet

Herlige sandstrender på Lanzarote

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 15490
Sted: Lanzarote, Puerto del Carmen
Avreisedato: 07. januar 2023
Avreisested: Oslo Lufthavn Gardermoen
Hjemreisedato: 21. januar 2023

Program

Lørdag 7. januar: Hjem – Lanzarote Vi har fremmøte på Oslo Gardermoen på egenhånd. Her sjekker vi inn på flyet til Lanzarote, avgang kl.11,30. Etter drøye 5 timer lander vi på Lanzarote kl.16,00 (lokal tid), og tar plass i bussen som tar oss det siste stykket til Puerto del Carmen, som er øyas mest populære turistby, og ****VIK San Antonio Hotel hvor vi skal bo i 2 uker. Hotellet har to utendørs svømmebasseng som er oppvarmet, og det er underholdning de fleste dagene i uka. Alle rommene har balkong eller terrasse og gratis wifi.

Søndag 8. januar – fredag 20. januar: På Lanzarote Vi har frokost inkludert hver morgen, samt felles middag 10 dager under oppholdet. Vi har inkludert 3 dagsutflukter under oppholdet på Lanzarote. Den ene dagen drar vi på utflukt til den sørlige delen av Lanzarote, og starter med et besøk ved klippeformasjonene Los Hervideros før vi fortsetter til den grønne lagunaen El Golfo. Vi kjører også gjennom nasjonalparken Timanfaya hvor vi får fantastisk utsikt over vulkanlandskapet før vi er tilbake på hotellet utpå ettermiddagen. En annen dag skal vi på utflukt til den frodige nordlige delen av Lanzarote. Underveis skal vi besøke Teguise – den gamle hovedstaden på Lanzarote, og fortsetter til det høyeste punktet Penas del Chache, og besøker Haria – 100 palmers dal. Vi er tilbake på hotellet utpå ettermiddagen. Den siste utlfuktsdagen starter vi med å dra til de grønne grottene, som er en av de lengste vulkanske grottene i verden. Det er et fantastisk fargespill og opplevelse å gå inn her. Etter besøket her fortsetter vi til Arrecife, som er øyas hovedstad. Vi får noen timer til å se oss rundt her på egenhånd, før vi returnerer til hotellet. Vi får også god tid til å slappe av og kose oss på hotellet og områdene rundt.

Lørdag 21. januar: Lanzarote – hjem Vi spiser frokost på hotellet og slapper av til tidlig ettermiddag Vi blir da hentet med buss og tatt med til flyplassen. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo, avgang kl.17,00. Etter drøye 5 timer lander vi på Gardermoen kl.23,25 (lokal tid), og tar farvel med de andre deltakerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All fly- og busstransport
*14 overnattinger i delt dobbeltrom
*14 frokoster
*10 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 0,- (20% av alle rom)
*Enkeltrom kr. 4 410,- (enkeltrom utover 20%)