Portugal og vakre Algarvekysten

Algarvekysten – En av europas vakreste kyststrekninger !

Avreisedato: 17. oktober 2020 | 8 dager | Turpris: 8890

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!

Albufeira langs den vakre Algarvekysten

Langs Algarvekysten får vi se St. Vincent klippen – Europas ende i sør.

Algarve i Portugal blir ofte betegnet som en av de vakreste kyststrekningene i hele Europa med sine lange sandstrender som strekker seg bortover i horisonten. Selv om Algarve ikke ligger ved Middelhavet har regionen fortsatt det samme behagelige klimaet. Vi bor i den koselige byen Albufeira som har en flott sandstrand, en yrende handlegate langs stranden fylt av restauranter, kaféer og butikker. Byen har en lang historie som går tilbake til tiden da den var en liten, rolig fiskerlandsby. Bli med når vi reiser til den fantastiske kyststrekningen i Portugal!

Inkludert utflukter til Faro og silves

Hotell med inne- og utendørsbasseng

Reiseleder med på hele turen

Reisefakta

Turpris: 8890
Sted: Portugal, Algarvekysten
Avreisedato: 17. oktober 2020
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 24. oktober 2020

Program

Lørdag: Hjem – Albufeira Bussen starter fra Kristiansand om morgenen og tar på turdeltakere langs E-18 frem til Gardermoen. På Gardermoen sjekker vi inn på direkteflyet til Faro, avgang kl. 14,55. Etter drøye 4 timer lander vi i Portugal. Her tar vi plass i bussen som kjører oss til Albufeira hvor vi sjekker inn på vårt Luna Hotel da Oura. Vi har inkludert plass i studioleiligheter hvor det er en liten kjøkkenkrok. Hotellet har også restaurant, samt inne- og utendørsbasseng. Hotellet ligger i et rolig område, 10 minutters spasertur unna den livlige gaten Oura. Det er restauranter, barer og butikker ved hotellet. Stranden er ca. 1 km unna hotellet. Vi samles til felles middag om kvelden.

Søndag – fredag: Albufeira Vi har frokost inkludert hver dag og middag 5 kvelder (inkludert ankomstdagen). En dag drar vi på utflukt til Algarvekystens hovedstad Faro. Byen er ikke så gammel som den kunne vært da den ble brent ned av engelskmennene i 1596 og ødelagt av et jordskjelv i 1755. I dag fremstår den som en flott by, godt tilrettelagt for oss gående. Vi får med oss lokalguide i Faro som viser oss havnen og den flotte Jardim Manuel Bivar-parken. Vi får også se katedralen og resten av gamlebyen. Det blir i tillegg tid til å se seg litt rundt i byen samt spise lunsj på egenhånd. Vi returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. En annen dag drar vi på utflukt tilbake i tid. Vi starter med besøk i Silves – Algarves tidligere mauriske hovedstad. Bli med inn i fortet og se den flotte katedralen. Etter dette fortsetter vi på landeveier til fiskerlandsbyen Lagos. Hvite hus og mosaikkfortau preger byen. En av Portugals største sjøfarere, ”Henry Navigatøren”, startet sine oppdagelsesferder herfra i det 15. århundret. Vårt siste stopp for dagen er Sagres, som ligger ytterst på klippen, hvor vi får se St. Vincent-klippen – fastlands-Europas sør-vestligste endepunkt. Vi spiser lunsj på egenhånd i løpet av dagen og returnerer til hotellet utpå ettermiddagen. Ellers får vi også flere dager fri til avslapning og hygge.

Lørdag: Albufeira – hjem Vi spiser frokost på hotellet før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Faro. Her sjekker vi inn på formiddagsflyet tilbake til Oslo, avgang kl.11,30. Etter ca. 4 timer lander vi på Gardermoen kl.16,30 og tar plass i bussen som tar oss med de siste milene hjem.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*7 overnattinger i delt dobbeltrom
*7 frokoster
*5 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 925,-