Praktfulle Lago Maggiore

“…langs denne vakre innsjøen opp til Menaggio før vi kjører over fjellet frem til bredden av Luganosjøen”

Avreisedato: 06. april 2019 | 5 dager | Turpris: 7290

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Fantastiske Lago Maggiore

Bli med og opplev praktfulle Lago Maggiore med sine romantiske små landsbyer. Innsjøen er kjent som en av Italias absolutt vakreste innsjøer, omringet av flotte hager og slott. Innsjøen er også omgitt av fjell og fjelltopper som gjør at innsjøen ligger i le av de kalde nordlige vindene. Kombinasjonen av utrolig vakkert landskap, matopplevelser og spennende kultur gjør det enkelt å forstå at området er et yndet feriemål. Maggioresjøen som vi skal bo ved er et av landets største innsjøer og områdets sjarm finner du på de små øyene som ligger midt i det speilblanke dype vannet. I Lago Maggiore er det totalt 11 øyer og vi skal besøke to av disse – Isola Bella kjent for sin fantastiske Barokkhage og Isola Madre med sitt flotte slott.

 

Tilbake til reiseoversikt

Opplev vakre Italienske byer og innsjøer

Båttur og utflukt innkludert

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 7290
Sted: Italia, Lago Maggiore
Avreisedato: 06. april 2019
Avreisested: Kristiansand Kjevik
Hjemreisedato: 10. april 2019

Program

Lørdag: Hjem – Lago Maggiore Vi har fremmøte på Kristiansand Kjevik Lufthavn på egenhånd hvor vi møter reiselederen, og sjekker inn på flyet til Amsterdam avgang kl.14,10. Etter knappe 1,5 time lander vi på Schiphol og får litt tid før flyet går videre til Milano. Etter nye 1,5 time lander vi i Italia kl.18,40. Her venter bussen for å ta oss med de siste milene frem til vakre Lago Maggiore og vårt hotell beliggende i byen Verbania. Vi samles til felles middag ved ankomst.

Søndag, mandag og tirsdag: I Lago Maggiore Vi har frokost inkludert hver morgen, og middag en kveld i tillegg til ankomstdagen. Den ene dagen tar reiselederen oss med på båttur. I løpet av dagen besøker vi Isola Bella kjent for sitt fantastiske 17. talls palass Borromeo, omgitt av en fantastisk hage. Vi besøker også Isola Madre som er kjent for sin botaniske hage med mange sjeldne planter. En annen dag drar vi på utflukt langs 3 vakre innsjøer. Vi starter dagen med å kjøre opp til Como som ligger i sørenden av Comosjøen. Vi fortsetter langs denne vakre innsjøen opp til Menaggio før vi kjører over fjellet frem til bredden av Luganosjøen. Vi følger kystveien langs sjøen som blir delt i to mellom Italia og Sveits. Vel inne i den Sveitsiske delen ankommer vi Lugano – en velstående og glamorøs by, ofte kalt Sveits sitt svar på Monte Carlo. Herfra fortsetter vi til Locarno som ligger i nordenden av Lago Maggiore og følger bredden av innsjøen tilbake til vårt hotell.

Onsdag: Lago Maggiore – hjem Vi spiser frokost på hotellet og får litt fri om formiddagen, før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på flyet til Amsterdam, avgang kl.17,20. Etter 1,5 time ankommer vi Schiphol, og går videre til Kristiansandsflyet. Etter nye 1,5 time ankommer vi Kjevik kl.23,00, og tar farvel med de andre deltagerne for denne gang.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 220,-