Vårdager ved praktfulle Lago Maggiore

“…langs denne vakre innsjøen opp til Menaggio før vi kjører over fjellet frem til bredden av Luganosjøen”

Avreisedato: 19. mars 2023 | 5 dager | Turpris: 7590

Bestill reise
Antall ledige plasser igjen: Fullbooket
Flyreiser

Fantastiske Lago Maggiore

Vi besøker Lugano – en velstående og glamorøs by, ofte kalt Sveits sitt svar på Monte Carlo

Bli med og opplev praktfulle Lago Maggiore med sine romantiske små landsbyer. Innsjøen er kjent som en av Italias absolutt vakreste innsjøer, omringet av flotte hager og slott. Innsjøen er også omgitt av fjell og fjelltopper som gjør at innsjøen ligger i le av de kalde nordlige vindene. Kombinasjonen av utrolig vakkert landskap, matopplevelser og spennende kultur gjør det enkelt å forstå at området er et yndet feriemål. Maggioresjøen som vi skal bo ved er et av landets største innsjøer og områdets sjarm finner du på de små øyene som ligger midt i det speilblanke dype vannet.

 

Tilbake til reiseoversikt

Opplev vakre Italienske byer og innsjøer

Båttur og utflukt innkludert

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 7590
Sted: Italia, Lago Maggiore
Avreisedato: 19. mars 2023
Avreisested: Sandefjord Torp (Kristiansand)
Hjemreisedato: 23. mars 2023

Program

Søndag: Hjem – Lago Maggiore Bussen starter fra Kristiansand, og tar på deltakere langs E-18 frem til Sandefjord Torp. Her sjekker vi inn på flyet til Bergamo, avgang kl.14,00.  Etter knappe 2,5 timer lander vi i Italia. Her venter bussen for å ta oss med de siste milene frem til vakre Lago Maggiore og vårt hotell beliggende i den koselige byen Verbania. Vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag, tirsdag og onsdag: I Lago Maggiore Vi har frokost inkludert hver morgen, og middag en kveld i tillegg til ankomstdagen. Den ene dagen drar vi på utflukt til Comosjøen, hvor vi finner bratte fjellskråninger som går ned mot innsjøen og vakre landsbyer som ligger helt nede ved sjøkanten. Innsjøen er også kjent for sine store og flotte villaer som har trukket mange kjendiser til innsjøen -bl.a. har George Clooney et krypinn her. Vi har også inkludert inngang til Villa Carlotta i Tremezzo, som ligger vakkert til med en flott park. En annen dag drar vi på utflukt nordover langs Lago Maggiore. Vi følger innsjøens bredd nordover til vi kommer inn i Sveits, videre frem til bredden av Luganosjøen. Vi følger kystveien langs sjøen som blir delt i to mellom Italia og Sveits. Vi ankommer Lugano – en velstående og glamorøs by, ofte kalt Sveits sitt svar på Monte Carlo. Her får vi en guidet rundtur før vi får tid til å spise lunsj på egenhånd. Vi returnerer til vårt hotell utpå ettermiddagen. Vi får også en hel dag fri til å slappe av og hygge oss i Verbiano. Ta en tur med lokalbussen til en naboby, eller hva med å ta seg en båttur på innsjøen?

Torsdag: Lago Maggiore – hjem Vi spiser frokost på hotellet, før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Bergamo. Her sjekker vi inn på flyet til Sandefjord Torp, avgang kl.10,30. Etter 2,5 timer  lander vi  i Norge, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*4 overnattinger i delt dobbeltrom
*4 frokoster
*2 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 220,-