Vårdager ved praktfulle Lago Maggiore

“En tredje utfluktsdag tar reiselederen oss med på båttur. I løpet av dagen besøker vi Isola Bella”

Avreisedato: 21. april 2024 | 6 dager | Turpris: 9990

Bestill reise
Denne reisen er utgått - se gjerne våre nye reiser!
Flyreiser

Fantastiske Lago Maggiore

Vi besøker Lugano – en velstående og glamorøs by, ofte kalt Sveits sitt svar på Monte Carlo

Bli med og opplev praktfulle Lago Maggiore med sine romantiske små landsbyer, en av Italias absolutt vakreste  innsjøer, flotte hager og slott. Innsjøen er omgitt av fjell og fjelltopper som gjør at innsjøen ligger i le av de kalde nordlige vindene.  Innsjøen er delt i 2 mellom Sveits og Italia, og vi skal bo den italienske delen. Vi skal også besøke vakre Comosjøen samt Luganosjøen.

 

Tilbake til reiseoversikt

Opplev vakre Italienske byer og innsjøer

Båttur og utflukt innkludert

Reiseleder med på hele turen

Bestill reise Kontakt oss

Reisefakta

Turpris: 9990
Sted: Italia, Lago Maggiore
Avreisedato: 21. april 2024
Avreisested: Gardermoen (Kristiansand)
Hjemreisedato: 26. april 2024

Program

Søndag: Hjem – Lago Maggiore Bussen starter fra Kristiansand, og tar på deltakere langs E-18 frem til Oslo, og videre opp til Gardermoen. Her sjekker vi inn på flyet til Milano, avgang kl.14,50.  Etter knappe 2,5 timer lander vi i Italia. Her venter bussen for å ta oss med de siste milene frem til vakre Lago Maggiore og vårt hotell beliggende i den koselige byen Stresa. Vi samles til felles middag om kvelden.

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag: I Lago Maggiore Vi har frokost inkludert hver morgen, og middag to kvelder i tillegg til ankomstdagen. Den ene dagen drar vi på utflukt til Comosjøen, hvor vi finner bratte fjellskråninger som går ned mot innsjøen og vakre landsbyer som ligger helt nede ved sjøkanten. Innsjøen er også kjent for sine store og flotte villaer som har trukket mange kjendiser til innsjøen -bl.a. har George Clooney et krypinn her. En annen dag drar vi på utflukt nordover langs Lago Maggiore. Vi følger innsjøens bredd nordover til vi kommer inn i Sveits, videre frem til bredden av Luganosjøen. Vi følger veien langs sjøen som blir delt i to mellom Italia og Sveits. Vi ankommer Lugano – en velstående og glamorøs by, ofte kalt Sveits sitt svar på Monte Carlo. Her får vi en guidet rundtur før vi får tid til å spise lunsj på egenhånd. Vi returnerer til vårt hotell utpå ettermiddagen. En tredje utfluktsdag tar reiselederen oss med på båttur. I løpet av dagen besøker vi Isola Bella kjent for sitt fantastiske 17. talls palass Borromeo, omgitt av en vakker hage. Vi besøker også Isola Madre som er kjent for sin botaniske hage med mange sjeldne planter. Vi får også en hel dag fri til å slappe av og hygge oss i Stresa. Ta en tur med lokalbussen til en naboby, eller hva med å ta seg en båttur på innsjøen?

Fredag: Lago Maggiore – hjem Vi spiser frokost på hotellet, før vi blir hentet med buss som tar oss med til flyplassen i Milano. Her sjekker vi inn på flyet til Oslo Gardermoen, avgang kl.11,10. Etter 2,5 timer  lander vi  i Norge, og tar plass i bussen som tar oss de siste milene tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer

*All buss- og flytransport
*5 overnattinger i delt dobbeltrom
*5 frokoster
*3 middager
*Alle utflukter som beskrevet
*Reiseleder med på hele turen

Tillegg

*Enkeltrom kr. 1 900,-